На Хмельниччині підприємство відшкодувало збитки за незаконний видобуток води

На Хмельниччині підприємство відшкодувало збитки за незаконний видобуток води
Фото ілюстративне
  • За самовільне використання водних ресурсів  підприємство сплатило державі понад 54 тисячі гривень.

Екологи провели планову перевірку на  приватному підприємстві "Укрінвестенерго", що розташоване в місті Ізяслав. У результаті вони виявили порушення додержання вимог природоохоронного законодавства.

Як з'ясувалося, деякий період підприємство здійснювало забір поверхневих вод за відсутності дозволу на спеціальне водокористування, тим самим порушуючи вимоги статей 44, 48 та 49 Водного кодексу України. Про це повідомили в Державній екологічній інспекції у Хмельницькій області.

  • "Згідно з "Методикою розрахунку розмірів відшкодування збитків, заподіяних державі внаслідок порушення законодавства про охорону та раціональне використання водних ресурсів", проведено розрахунки шкоди, яка склала 54 699 гривень", – зазначили екологи.

Зазначається, що сума збитків сплачена в добровільному порядку. Кошти надійдуть до державного бюджету для усунення наслідків порушення природоохоронного законодавства.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач79

    Когось покарали не за воду. До прикладу, еколог Гуменюк пробурив скважину і качає Збручанську. І лівоохоронці мовчать.  Це зовсім друге. Ніхто їм команди не давав розбиратися.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up