На Хмельниччині судитимуть адвоката, який "кинув" банк на шість мільйонів гривень

На Хмельниччині судитимуть адвоката, який "кинув" банк на шість мільйонів гривень
EtCetera
  • Підозрюваний від імені начальника склав ряд неправдивих документів.
  • Таким чином банк втратив значну суму.

13 лютого правоохоронці одному із адвокатів регіону повідомлено про підозру у корупції. Як встановило слідство, перебуваючи на посаді юрисконсульта в одному із банків підозрюваний від імені начальника склав ряд неправдивих документів – листів з проханням зняти заборону відчуження нерухомого майна, які підписав, завірив печаткою та надав нотаріусам.

"В результаті шість квартир та житловий будинок із земельною ділянкою заставною вартістю понад 6,2 мільйона гривень, які перебували в іпотеці банку для забезпечення виконання кредиторами грошових зобов’язань за отриманими ними кредитами в розмірі понад 4,5 мільйона гривень були відчужені власниками на користь третіх осіб", - зазначили у прокуратурі.

Отриманими від продажу коштами боржники розпорядилися на власний розсуд, а не для погашення заборгованості по кредитах. 

Відео дня

Наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі дії. Справу розслідують частиною 2 статті 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки), ч. 2 ст. 364-1 (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права, що спричинило тяжкі наслідки), ч. ч. 1, 3, 4 ст. 358 (підроблення офіційних документів, у тому числі вчинене повторно, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України.

.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мастер Автополив

    Это не тот, что в Москве нашелся?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up