На Західній Україні вводять комендантську годину. Що у Хмельницькому

На Західній Україні вводять комендантську годину. Що у Хмельницькому
Фото ілюстративне
  • У двох областях обмежили пересування на час великодніх свят у католиків.
  • Чи будуть вдаватися до таких заходів на Хмельниччині?

Вже в цю неділю, християни західного обряду святкуватимуть Великдень. Щоб уникнути більшого поширення коронавірусної інфекції під час богослужінь, в двох областях України ввели комендантську годину. Мова про Закарпаття та Волинь .Таке рішення прийняли тамтешні органи самоврядування на засіданнях обласних комісій з ліквідації НС.

Про введення максимального обмеження пересування в цих областях першим  повідомив в.о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко. Підтвердили таку позицію і в прес-службі Волинської ОДА. У Львівські області комендантської години поки не вводять, але голова ОДА попросив людей не виходити на вулиці.

"Прошу вас утриматись від пересування і перебування у громадських місцях на цих вихідних. Від 13:00 суботи до 6 ранку понеділка. Ці обмеження вводяться задля збереження нашого з вами здоров'я та мінімізації поширення захворюваності серед населення", – зазначив очільник Львівщини.

Відео дня

Обмеження на пересування в цих регіонах діятимуть починаючи із 13-ї години суботи, 11 квітня, до 6-ї години ранку понеділка, 13 квітня. В цей час людям заборонено виходити із дому. 

Очільник Закарпатської ОДА додав, що у ці дні органи правопорядку будуть працювати у посиленому режимі, службу нестимуть працівники органів Нацполіції та Нацгвардії.

"Штрафів у 17 тисяч гривень порушникам карантину уникнути не вдасться", – наголосив він.

Введення обмежень на пересування активно обговорювали і в Тернопільській та Івано-Франківській областях. Згодом питання про введення обмежень на пересування підняли на загальнодержавному рівні. Що вирішили та чи будуть вводити комендантську годину на Хмельниччині розповів під час брифінгу голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет.  

Голова ОДА додав, що обласна комісія з ліквідації НС працює у цілодобовому режимі. Якщо на Хмельниччині збільшиться кількість хворих на COVID-19, комендантську годину теж введуть. Щоб цього не сталося, голова ОДА закликав усіх сидіти вдома та дотримуватися карантинного режиму. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (45)
  • Ігор

    Що за дурні люди? То нили яке зло робота, а тепер готові поставити всіх життя під загрозу, аби ходити на срану роботу! Хто вам винний, що у вас копійки нема за душою і ви не можете без зарплати прожити хоча б місяць? Це не життя у вас, а рабство
  • Ігор

    Ольга зависла
  • Ольга

    Ето   идиотизм карантин  издивательство  над  людьми  дайте  людям  роботу  сами  жируют  празднуйте  картин  дальше  сволочи  слушайте  молебни  по  радио  ми  не люди  били  нищими  и  будем  дайте  людям  роботу  ви  скоти  живете  за  счет  народа
  • Ольга

    Ето   идиотизм карантин  издивательство  над  людьми  дайте  людям  роботу  сами  жируют  празднуйте  картин  дальше  сволочи  слушайте  молебни  по  радио  ми  не люди  били  нищими  и  будем  дайте  людям  роботу  ви  скоти  живете  за  счет  народа
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up