Нічні тролейбуси у Хмельницькому: один маршрут підлаштують під графік руху поїздів

Нічні тролейбуси у Хмельницькому: один маршрут підлаштують під графік руху поїздів
У Хмельницькому досі триває обговорення щодо запровадження у місті нічного транспорту. Вже визначились навіть із маршрутами та кількістю тролейбусів, які будуть виходити у нічний час. Проте із прийняттям рішення поки не поспішають.

Коли у сусідніх містах мешканці мають змогу скористатися нічним громадським транспортом, то для хмельничан це щось нове.  


- Ми отримали вказівку від міського голови забезпечити нічні маршрути і виділити три тролейбуси. Транспорт курсуватиме за такими маршрутами: АС №2 – Гречани, АС №2 – Озерна та Катіон-Ракове. На сьогодні ми технічно і фактично готові випустити ці тролейбуси. Але повинна бути певна процедура – виконавчий комітет має затвердити ці маршрути, а також вартість проїзду. Як тільки все це буде зроблено і буде вказівка від мера, то ми виконаємо розпорядження, - говорить «ВСІМ» директор комунального підприємства «Електротранс» Віктор Паламарчук. 


Станеться це приблизно у лютому. На той момент закінчиться процедура обговорення та аналізу пропозицій і зауважень від хмельничан. А поки в «Електротрансі» мають вивчити пасажиропотік, аби побачити, скільки людей готові користуватись нічними тролейбусами. Від цього і залежатиме вартість проїзду. Ймовірно, що ціна квиточка становитиме 6 гривень. Окрім цього, графік транспорту розроблятимуть так, аби підлаштуватися під графік руху нічних потягів. 

Відео дня

- Ми хочемо, щоб ці маршрути прив’язувались до руху потягів. Зараз вивчаємо їх графіки. Плануємо зробити графікованість тролейбусів, щоб ми під’їхали на зупинку «Залізничний вокзал» в той час, коли пасажири вийдуть на зупинки, - пояснює Віктор Паламарчук. – В той же час, домовляємось з адміністрацією вокзалу, щоб вони робили оголошення по прибуттю поїздів, типу «Шановні пасажири, на зупинці «Залізничний вокзал» знаходиться тролейбус такого-то маршруту». Сподіваємось, це дасть хороший результат. 


Нагадаємо, мешканців міста просять висловлювати свою думку на сайті Хмельницької міської ради та подавати пропозиції чи відгуки. Поки до обговорення цієї ініціативи хмельничани долучаються мляво.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна

    а почему в статье нет ссылки на сайт горсовета, для отзывов и предложений?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up