Чи готові хмельничани платити 10 гривень у нічних тролейбусах (ОПИТУВАННЯ)

Чи готові хмельничани платити 10 гривень у нічних тролейбусах (ОПИТУВАННЯ)
Поки місцеві чиновники вирішують, чи потрібен хмельничанам нічний транспорт, у комунальному підприємстві «Електротранс» вже знають, у скільки обійдеться вартість проїзду для пасажирів та за якими маршрутами ходитимуть нічні тролейбуси.
За словами директора КП «Електротранс» Віктора Паламарчука, єдине, що потрібно спершу визначити – пасажиропотік. Лише після цього можна буде точно сказати, чи доцільно випускати тролейбуси на маршрути у нічний час. 
- Рішення потрібно приймати після того, як будемо мати те, що впливає на тариф – це пасажиропотік. Якщо він буде не менше як 220-230 людей на трьох маршрутах, то тариф складатиме близько 10 гривень. Якщо ж, пасажирів буде більше, то можна буде переглянути тариф в сторону зменшення, - каже керівник підприємства. – Ми виходимо з того, що в новорічну ніч з 2014 на 2015 рік ми перевезли близько 400 пасажирів. Однак вважаємо, що у будні дні вночі людей буде значно менше. 
Свої пропозиції щодо доцільності нічного транспорту просять висловлювати і хмельничан. Вже після того остаточне рішення прийматиме виконавчий комітет міської ради. Тоді й обіцяють затвердять тариф і маршрути. За словами Віктора Паламарчука, серед усіх виберуть три найбільш навантажених маршрути. Припускає, що тролейбуси курсуватимуть в напрямках: «Катіон-Озерна», «Катіон-Ракове», «Катіон-АС 1». Окрім цього, розкладу руху обіцяють складати таким чином, щоб була прив’язка і до руху потягів, які курсують у нічний час.
- Сподіваємось, що це правильне рішення. Потрібно спробувати. Якщо буде пасажиропотік, то влада буде ініціювати випускати ще більше тролейбусів у нічний час. Як ні, то так і пояснимо, що немає доцільності, - говорить Віктор Паламарчук.
Опитування

Чи готові ви платити 10 гривень у нічних тролейбусах?

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    Звичайно готові, давно вже потрібно було це зробити.Але потрібно зробити так щоб тролейбус рушав поки не наберуться пасажири,а не їхав пустий як у інших містах тільки там автобуси біля вокзалу в пятьох направленнях стоять.
  • Анна

    да при чем тут льготники... нужно чтобы троллейбусы стабильно ходили..я с пакетом и 2-х летним ребенком на руках бегу на троллейбус №17(остановка «думка» по направлению на «катион»)..троллейбус практически перед мои носом закрывает двери, отъезжает от остановки метра так 3-4  и СТОИТ НА КРАСНОМ СИГНАЛЕ СВЕТОФОРА.

    Аналогичная ситуация и на следующей остановке «победа». От остановки до светофора несколько метров, водитель отлично видит, что сейчас ему загорится красный свет(кстати там цифровой светофор), но вместо того, чтобы постоять  лишнюю минутку на остановке и подождать пассажиров, он закрывает двери, отъезжает пару метров и тупо стоит на светофоре. И это при том, что троллейбус едет в 11.35, а следующий должен быть в 12.08(и то не всегда бывает, а приезжает аж в 12.30). Естественно я не буду с маленьким ребенком стоять 30 минут, час, ждать ..а вдруг приедет троллейбус. Зато автобус (22 маршрут) ходит регулярно, с интервалом 12-15 минут..
  • Анонім

    Які тролейбуси?

    Де таксі по 20 грн.?

    Ой... а у таксистів зарплати зросли...



    А чого у нас тільки 4 мікрорайони? а що з рештою?



    Де той новий мер живе напевне на Катіоні?...
  • Анонім

    Вже краще в маршруткі 4 грн викласти, а ще врахувати що їдеш не один а двоє чи троє, ніж в тролейбусі за трьох - 30 грн
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up