Нові тролейбуси від «Богдана» з’являться на дорогах Хмельницького

Нові тролейбуси від «Богдана» з’являться на дорогах Хмельницького
На придбання двох 12-ти метрових тролейбусів «Електротранс» витратив понад 8 мільйонів гривень. Уже за декілька днів їх випустять на маршрути.

Закупку нових транспортних засобів, як це було із двома попередніми, у комунальному підприємстві не афішували. Ще в травні  «Електротранс» провів тендер на закупівлю двох нових тролейбусів. Переможцем стала луцька компанія «Богдан», яка запропонувала найвигіднішу ціну.

Нагадаємо, у квітні на дорогах міста  з’явилися нові тролейбуси від львівського заводу «Електрон» 

Нині «рогаті» знаходяться в тролейбусному депо. Поки що їх не «обкатували».

Відео дня

- Вони вже готові до роботи, - каже диретор КП «Електротранс» Віктор Паламарчук. – Справа в тому, що нам потрібно комплексне автострахування від усіх можливих ризиків. Адже пам’ятаємо, що сталося із попереднім тролейбусом, який в перший же день на маршруті потрапив в ДТП. Тому зараз водії бояться виходити на рейс без повного "КАСКО".

Тролейбуси «Богдан Т70117» купили за кошти міського. Вартість двох становить 8 мільйонів 265 тисяч гривень. Вони вміщають 105 пасажирів,  мають низький рівень підлоги за всією площею салону. Також є відкидний пандус для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями , сучасне світлодіодне інформаційне табло і інші системи, що підвищують комфортність перевезень пасажирів.

Читайте також: У мистецькому тролейбусі хмельничани пили вино та співали пісні «Мотор’ролли»

За словами Віктора Паламарчука, тролейбуси курсуватимуть за усіма маршрутами міста, щоб усі хмельничани змогли оцінити комфорт перевезень. Спочатку «рогаті» їздитимуть за маршрутами  «Катіон-Раково» та «Катіон-Озерна». 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Леонид Наседкин

    Очень неудобный троллейбус

    Анонім reply Леонид Наседкин

    о чмо рашистське з"явилось....
  • Anonymous

    З достовірних джерел. Тролейбус Електрон з бортовим номером 012 стоїть в депо побитий.
  • Линевич Руслан

    Краще б Львівські купили,Богдан їде і пищить цілу дорогу,хіба може в нових цю байду вже прибрали.

    Анонім reply Линевич Руслан

    Львіські кращі на вигляд навіть, сучасніші. "Богдан" -  це фірма здається Порошенка чи з ним пов'язана. Хоча може помиляюсь. Але у любому випадку львівські тролейбуси кращі, а тому може і дорожчі трішки. Навіщо купувати те, що зламається швидко і знову купувати. Краще трішки більше заплатити і якісне купити.
  • Anonymous

    А скільки відкату "Богданчики" дали Паламарчуку і Чернилу? Якби всі кошти спрямовували туди, де вони мають бути і де дійсно потрібні - все було б набагато краще у нас. а так набиваються кишені чинушів. і знову ж таки - ПОКАЗУХА

    Анонім reply Anonymous

    кожен судить по собі. злодій думає, що всі крадуть....

    Анонім reply Anonymous

    А скільки? Є докази? Чи прости лиш би ляпнути?

    PAL reply Анонім

    Поинтересуйся, анонимст, сколько стоит один тролейбус.

    Anonymous reply Анонім

    тут не потрібно бути екстрасенсом чи соідчим. держава в нас нажаль така, що крадуть і дають/беруть майже всі. тому ймовірність "влучання" таких закидів дуже велика. а про електротранс вже чутно було багато. і продам\куплю маршрут. і розвалені тролі, які вже могли б давно списати і замінити чи хоча б відремонтувати. але для цього погтрібно займатися справою, яку тобі доручили, а не карсти. Нажаль, не доведено. навіть не знаю ЧОМУ)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up