"Опа-опа. Тише-тише": 23-річна хмельничанка запалювала на кастингу "Х-фактор" разом з членом журі

"Опа-опа. Тише-тише": 23-річна хмельничанка запалювала на кастингу "Х-фактор" разом з членом журі

Молода медсестра Ілона Купко заспівала і станцювала на сцені з екс-учасником групи Quest Pistols Антоном Савлеповим. Суддів дівчина вразила, але для участі в шоу їй не вистачило одного голосу. 

Ілона Купко приїхала з Хмельницького, де працює медсестрою в кардіодиспансері. За лаштунками вона розповіла Оксані Марченко, що це її авторська пісня. 

Почувши запальну пісню Ілони Купко «Опа - опа», Антон Савлепов не зміг стриматися. Член журі вийшов на сцену і разом з учасницею почав енергійно рухатися і навіть співати приспів композиції. 

- Розумієте, медицина - це моє покликання. А ось музика - сенс життя, - розповіла дівчина.

Відео дня

Ілона Купко почула тільки два «так», тому не отримала щасливий квиток до наступного етапу відбору. Але її пісню «Опа-опа» запам’ятають надовго.

- Я Вас вітаю – це хіт. Співали Ви слабенько, напевно, самі це відчули. Але я кажу «бомба», правда, – сказав суддя Андрій Данилко.

Відео розлетілося в соціальних мережах. Користувачі активно коментують виступ хмельничанки. 

Антон сказав, що Ілона чимось нагадує його матір в молодості. На це вже з'явилася фотожаба

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    ужас

    клаус reply Анонім

    Найгірше, що такий ужас споживає більшість людей.

    Дмитро reply клаус

    Тут треба розуміти, що такий контент роблять, бо людям цікаво.
  • Жанна Стюардесса

    позорисько
  • Колян

    Хоч би нафарбувалась чи що...
  • Анонім

    2 за і 2 проти плюс зал стояв. Повинна була пройти. За неї фактично було 3 голоси (2 голоса від журі і один від залу). Але навіть якщо голос залу не рахувати, то все рівно однакова кількість голосів від журі і тому повинні були дати ще один шанс. А може б наступного разу гарно почала б співати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up