Ракети, ворожі агенти та сіль: ТОП-5 новин тижня від “ВСІМ”

Ракети, ворожі агенти та сіль: ТОП-5 новин тижня від “ВСІМ”
  • Тиждень, що минає, був нелегким для хмельничан. 
  • “Курс” продовжував скакати, містяни простоювали черги за маркою та бензином.
  • І, на превелике горе, Хмельниччина вкотре ховала своїх Героїв. 
  • Чим ще запам’ятався останній тиждень травня 2022?

Закінчення останнього весняного місяця щороку було метушливим для мешканців Хмельницької області. В навчальних закладах підбивали підсумки та звучали шкільні дзвіночки на лінійках. Цього року війна внесла свої корективи. Згадаємо, чим запам'ятався останній тиждень травня у 2022 році.

Фото зі сторінки у Фейсбук Сергія Аніськова

В понеділок, 23 травня, по Україні стартував продаж поштової марки “Русскій воєнний корабль… ВСЬО!” Хмельничани зібралися натовпом перед головним поштамтом на Проскурівській, аби придбати колекційну філателію. Черга складала більше 500 осіб.

Відео дня

У місті розпочали ремонт доріг струменевим методом. Він викликав чимало нарікань від жителів ще минулого року. Адже щебінь та бітумна емульсія налипають на колеса авто та підошви взуття пішоходів. А камінці відлітають у скло автівок. 

25 травня у Хмельницькому викрили шпигуна, який працював на російську розвідку. Зрадник «зливав» ворогу фото та відео про функціонування та охорону військових частин, місця дислокації українських військовослужбовців, маршрути переміщення техніки ЗСУ, відомості про фортифікаційні споруди навколо Хмельницького. А також намалював оркам план танкового наступу на місто. 

Ціни на сіль підскочили вгору, а попит на харчову добавку піднявся такий що по магазинах встановити ліміт на покупку або ж просто закінчився товар. А все через розголос інформації про припинення роботи найбільшого виробника продукту в Європі - заводу “Артемсіль”. 

В середу. 25 травня, під час чергової тривоги на Хмельниччині почули вибухи. В обласній військовій адміністрації повідомили, що над Хмельниччиною спрацювала ППО. Вже наступного дня стало відомо, що винищувачі ЗСУ над областю збили 2 російські ракети

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Натали Натали

    Знищують молодих пацанів

keyboard_arrow_up