"Сексі тигр" і "жирафка": які костюми одягнули гості "Республіки"

"Сексі тигр" і "жирафка": які костюми одягнули гості "Республіки"
  • Фестиваль "Республіка" продовжується. Під головною сценою вже зібралось чимало відвідувачів. 
  • Серед них і ті гості фесту, які намагались виділитись у натовпі. 

Фестиваль Respublica переїхав у Хмельницький. З 31 серпня по 2 вересня на території Молодіжного парку понад 40 гуртів та виконавців з різних країн виступатимуть на трьох сценах. Перший день для всіх відвідувачів на територію фестивалю буде вільний. 

З самого ранку територію міського пляжу заполонили гості з різних міст України. Вони заселились у наметове містечко. Під вечір на фестивалі "Республіка" стартувала музична частина. На трьох сценах у Молодіжному парку "гримить" музика. Під кожною збираються люди, серед яких виділіються ті, що одягнулись у яскраві костюми. Журналісти vsim.ua спіймали декількох неординарних гостей фесту і запитали, як вони обирали свій костюм. 

Відео дня

Діна

- Я вже була у цьому костюмі на "Rock&Buh". Головна ідея - всі такі ходять у темному одязі, а ми - яскраві звірюшки. Я, наприклад, жирафка. Взимку ходжу в цій піжамі вдома, а влітку - на фестивалі.

Анастасія

- Сьогодні я в образі жовтого міньончика-посіпаки. Свій костюм купила минулої зими. Трохи жарко зараз у ньому, але я ховаюсь в тінь. Зате ми виділяємося серед усіх і на нас звертають увагу. 

Костянтин

- Я побачив, що так всі ходять на фестивалях, у таких костюмах. А в мене в гаражі валялась піжама з єнотом. І вирішив, нащо їй пропадати. Вдягнув сьогодні на "Республіку", щоб мене помічали. 

Тетяна

- Я сьогодні буду в образі Снігурочки. Якщо чесно, то що було в секонді, то і взяла. Але так як "Республіка" переїхала і в Хмельницькому зараз вона як відродження, Новий рік.

Олександр

- Я у цьому костюмі називаю себе "сексі тигр". Купив його прямо тут на фестивалі. Обрав цей, бо він - єдиний, в який я нормально вліз. Тепер от іду до сцени крутити хвостом. 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up