Рік при владі: що хмельничани говорять про роботу мера

Рік при владі: що хмельничани говорять про роботу мера

Рівно рік тому виборча комісія підрахувала результати другого туру виборів мера. Перемогу здобув «свободівець» Олександр Симчишин. Журналісти vsim.ua запитали хмельничан як вони оцінюють його роботу.

Олександр Симчишин уже рік займає мерське крісло. 17 листопада минулого року він офіційно став міським головою. Що йому вдалося за цей період і на що варто звернути увагу. Про все це «ВСІМ» розповіли хмельничани. 

Ганна Замрій (40), прибиральниця

- Місто стає краще, поліпшується інфраструктура. Цього року в моєму районі зробили дорогу. На даний час відчувається робота мера. Поки що можу її оцінити на п’ятірку. 
Борис Рудар (52), водій 

Відео дня

- Я сільський житель, але працюю в місті. Зміни бачу, та й знайомі розповідають. Ставлення до людей інше стало. Мої знайомі до мера звертались, то він пішов назустріч. Поки ним люди задоволені. Можу оцінити на 5. Але потрібно більше контролю за державними організаціями. Бардак страшний. Саме з боку керівництва. 
Анатолій Шиманський (31), працівник банку 

- В Хмельницькому погана транспортна розв’язка. Доїхати кудись, особливо зараз, трохи важко. Слід на це звернути увагу. Особисто для мене нічого не змінилось. Роботу мера оцінив би на четвірку. 
Тетяна Іванівна, пенсіонерка

- Найбільший плюс, який я помітила – це розклад руху на зупинках громадського транспорту. А увагу треба звернути на житлово-комунальні проблеми. А так для мене за цей рік на краще нічого не змінилось. Роботу оцінюю на 3. 
Наталія Семенюк (43), викладач 

- По великому рахунку якийсь результат я бачу. Викладається бруківка, прибираються та вчасно очищаються вулиці. Біля нашого будинку на перехресті Вайсера-Водопровідна зробили безпечний, навіть голосовий перехід. Ми можемо спокійно відпускати дітей. В принципі можна поставити йому п’ятірку. 
Олег Дмитрович (55), зв’язківець 

- Я позитивно відношусь до Симчишина. Подивіться, яка вулиця Проскурівська стає. Але слід звернути більше уваги на міський пляж та стан Південного Бугу. Для мене особисто нічого не змінилось. Роботу мера можу оцінити на 4+, бо 5 - то вже занадто. 
Костянтин Геут (27), фінансист 

- Змінилося багато чого. Почати як мінімум з тротуарів та доріг. Я до Симчишина дуже добре відношусь. Але справа в його попередниках. На їх фоні Саша добре себе показує. Але, мені здається, щоб це було комфортне місто, потрібно звернути більше уваги на будівництво. Щоб будувалось щось сучасне. А то зараз будується совдеп. Вище будівлі мають бути, це ж 21 сторіччя. Освітлення обов’язково всюди. Роботу мера оцінюю на 4, бо є ще куди рости. 
Олександр Шевченко (61), пенсіонер 

- Якихось особливих змін за цей час я не помітив. А роботу мера оцінив би на задовільно. Зараз гаряче питання зі смітниками. Вони є, але розміщені прямо на вулиці. Мало того, що заважають транспорту, то й вигляд мають не зовсім гарний для міста. Десь їх треба заховати, облагородити ці місця, щоб вигляд був, не заважали людям, сміття добре було збирати.

Про роботу міського голови ми також запитали у підписників нашої групи ВКонтакті "Новини Хмельницького від "ВСІМ":

 

 


Друзі, діліться своїми думками у коментарях 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Діана Граділь

    Щоб ти знав, Всімка- одне з небагатьох видань, які видають правдиву інфо про події у нашому місті. А порівняти є з чим! А якщо тобі не подобається- читай " Сільські вісті" .

    Дмитрий Костур reply Діана Граділь

    ше важливо було б порадити поїздити в інші міста і порівняти - особливо під час снігової бурі яка була тиждень тому - так хмельницкий занесло снігом і всі відчули ускладнення пересування, тощо- але вони не бачили що робилось у цей самий час в іншіх містах , як не прибирався сніг у містах , як люди по 3 -5 годин проводили у снігових заторах на обїзних , як нерозчищали взагалі районні міста і навіть Тернопіль що створило затор у 20 км і сотні  машин і людей 15 годин не могли проїхати з Підволочиська до Тернополя , а у самому Тернополі люди ночували на обїзній міста ...

    нашатырь reply Дмитрий Костур

    Язик працює "зачетно"- мерія буде від Вас у захваті, а люди навряд чи.

    Дмитрий Костур reply нашатырь

    до чого тут язик - це об єктивна реальність - звісно вгодити всім неможливо , немає і не буде ніколи нічого ідеального і все пізнається у порівнянні - і тому якщо все гаразд із пам'яттю , логікою та умінням відстежувати причинно наслідкові зв язки та аналізувати виключаючи свої емоції та особисту неприязнь (що в наш час дуже важко) то стає зрозумілим , об єктивно наш мер не погано працює - і це ні як не пов язано з "підлабузництвом" до мерії , а просто очевидно !
  • нашатырь

    Якісь уривки відповідей "правильних" людей. Та й давно відомо, що "Всім" переконливо радить усім гордитись здобутками мера.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up