російські пропагандисти створили фейк про обстріл Хмельницької АЕС

російські пропагандисти створили фейк про обстріл Хмельницької АЕС
Фото ілюстративне
  • роспропаганда зазначила, що хмельницьку атомну обстріляли наші ЗСУ.

  • Та ще й зробили це з території Дніпропетровщини, з відстані майже 700 кілометрів.

російські пропагандисти активно поширюють заяву Міноборони рф про нібито обстріл українськими військовими Хмельницької АЕС. Начебто зробили вони це з території Дніпропетровської області.

В оборонному відомстві росіян заявили, що “зупинили” обстріл АЕС, відкривши вогонь “у відповідь”. Цю інформацію поширюють кремлівські пропагандисти. При цьому вони не розуміють всю абсурдність своєї заяви. 

— Обстріл українською артилерією Хмельницької АЕС вівся з району села Мар’ївка Дніпропетровської області і був пригнічений вогнем у відповідь зс рф”, – заявили пропагандисти кремля, повторюючи інформацію з “брифінгу мо рф”. 

Відео дня

Та вони не врахували той факт, що від села Мар’ївка на Дніпропетровщині до міста Нетішин Хмельницької області, де розташована атомна станція, майже 700 кілометрів. 

Поки що на озброєнні не тільки України, а й будь-якої армії світу немає артилерійських систем, здатних бити на таку велику відстань. 

Це не перша брехня росіян про Хмельниччину. Нагадаємо, їхні пропагандисти розповсюджували фейки про знищення снарядів до «HIMARS» та «M777» у Богданівцях, про сигнальні маячки для артилерії, про обладнані вогневі позиції у санаторії та школі Кам’янця-Подільського та чимало інших. Детальніше про всі фейки читайте за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Григорий Грыцай

    брехня
  • Надежда Тарасюк

    Так і в Шепетовкє аєропорт обстріляли ,якого ніколи не було .Придурки
  • Любов Начичко

    Кращого не придумали?
  • Світлана Горпинич

    То де та АЕС у ЩЕПЕТОВЦЕ КОЛО ТОГО АЕРОРОМУ?

keyboard_arrow_up