Що коментували на сайті «Всім» протягом тижня

Що коментували на сайті «Всім» протягом тижня
Ілюстративне фото

Щодня на сайті vsim.ua хмельничани залишають кілька десятків коментарів. Мешканці міста висловлюють свої думки про те, що відбувається у Хмельницькому та за його межами. У нашій щотижневій рубриці ми збираємо коментарі до найпопулярніших новин.

26 березня у Хмельницькому дозволили роботу ринків — центрального овочевого, «Ранкового», «Дубово» та ринку в Раковому. Але з обмеженням — працювати мали лише торгові точки з продуктами та товарами для посівної кампанії. Наступного дня, 27 березня, на одному з цих ринків, а саме «Ранковому», побували журналісти vsim.ua і подивилися, як він працює. Того ж дня в Хмельницькій ОДА вирішили заборонити роботу ринків, за виключення оптової торгівлі. Обмеження почало діяти від 28 березня.

На Хмельниччині вперше зафіксували випадок COVID-19. Пацієнткою є 29-річна мешканка Хмельницького, яка 15 березня поїхала у подорож до Європи. Повернувшись до Хмельницького, вона ходила на роботу та контактувала з людьми.

Відео дня

У Хмельницькому заборонили відвідування дитячих та спортивних майданчиків. Також запровадили масковий режим у громадському транспорті.

На п’яти в’їздах до Хмельницького встановили блокпости, призначені для обмеження в’їзду в місто. Крім того, у місті посилили патрулювання вулиць силами поліції, Національної гвардії та муніципальної дружини.

Мережа супермаркетів «АТБ» оголосила про підвищення цін на ряд товарі, наприклад, овочі, цукор, крупи, борошно та яйця. Пояснили це тим, що ціни підвищили постачальники. Хмельницькій антимонопольними взялися перевіряти, чи дійсно такі дії є економічно виправданими.

У мікрорайоні Озерна сталася пожежа сухого очерету. Місце займання розташоване між вулицями Панаса Мирного, Озерною та Старокостянтинівським шосе. Дим було видно навіть у центрі міста. Згідно з повідомленням ДСНС, причиною пожежі був підпал. Вигоріла територія площею три гектари. Пряму трансляцію з місця події можна переглянути за посиланням.

Читайте також: Хмельницький в Instagram: кращі фото, зроблені вдома

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Bad Girl

    А  ще может удалять комменты,закройте тогда вобще что бы никто ничего не писал!
  • Анонім

    Що за газета. Навіть найприкольніших коментарів не може вибрати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up