Секс-скандал на Хмельниччині: полковника, який домагався молодої лейтенантки, підвищили

Секс-скандал на Хмельниччині: полковника, який домагався молодої лейтенантки, підвищили
  • Історія із домаганням командира військової частини до своєї 24-річної підлеглої отримала неочікуваний поворот.
  • Скандально відомого командира Святошинського арсеналу перевели до Генштабу.
  • Наказ про його підвищення підписав головнокомандувач Збройних сил України.

За розвитком цієї історії спостерігає вся країна. Про домагання до молодої лейтенантки Валерії Сікал у військовій частині  А1358 на Хмельниччині написали навіть у найстарішому таблоїді США  «The New York Times». Почалася історія ще на початку січня. Тоді 24-річна дівчина на всю країну заявила про систематичні знущання та домагання свого керівника полковника Віктора Іваніва. Десятки активістів доклали немало зусиль, щоб молоду лейтенантку таки почули. Проти командира Святошинського арсеналу відкрили кримінальне провадження за домагання. У військовій частині, де служила Валерія та її ймовірний кривдник, перед обличчям журналістів зачиняли двері. Жодних коментарів по справі не було. 

Час від часу, завдяки роботі громадських активістів та ЗМІ, спливали нові факти та подробиці по справі. З’явилися нові жертви ловеласа. На полковника написали заяви до поліції ще кілька жінок, розповідали про його свавілля і колеги чоловіки.

У соцмережах весь цей час гнівно коментували ситуацію. 

Відео дня

Всі чекали, що скандально відомого полковника “знімуть з посади”, “запроторять до в’язниці”, “виженуть з армії з вовчим білетом” або щось подібне. 

Минуло півроку. І чергова звістка шокувала громадськість. Замість звільнення, полковника Віктора Іваніва підвищили. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив відомий у Вінниці активіст та голова громадської організації “Ревізія влади” Віталій Павловський. 

“Друзі.. хто пам'ятає Іваніва В.І., начальника ВЧ з сексуальним скандалом.. що аж NY Times з Iuliia Mendel, Oleksandr Mamay, Наталія Скляр, Вадим Павлов, Валерій Кузнецов, про це розповідали, було насправді гаряче!! Так ось замість зняття з посади, заведення кримінальних справ по підозрі в розкраданні бютжетних коштів, також сам секс-скандал ще не закінчено...А ми вже на підвищення, так Іванів?!, - написав у своєму повідомленні громадський активіст. 

“Перевели у Генштаб”

Як доказ своїх слів Віталій Павловський додав фото документів, які підтверджують підвищення командира військової частини. Виявляється Віктора Іваніва перевели зі Святошинської військової частини №47 до Генерального штабу Збройних сил України. І не просто перевели, а навіть підвищили. Тепер його призначено начальником відділу забезпечення авіаційними засобами ураження управління забезпечення засобами ураження центрального управління забезпечення засобами ураження Збройних сил України, ВОС 4611002. 

Як зазначено в наказі, підвищення Іваніва відбулося у порядку “просування по службі”. Наказ підписав начальник Генштабу, головнокомандувач Збройних сил та генерал армії України Віктор Муженко. 

Дно для Української Армії... Корупція та кумівство ніхто не відміняв, навіть під час війни...!”, - так прокоментував підвищення скандального полковника Віталій Павловський.

Друзі, а якої думки з приводу цього ви? 

Читайте також: 

"Наказував обслуговувати його і богатирів". Полковник з Хмельниччини потрапив у секс-скандал

 Секс-скандал із військовим: стало відомо про нові “причуди” полковника з Хмельницького

 Жертв "ловеласа" більше: нові деталі секс-скандалу у військовій частині на Хмельниччині

 Секс-скандал із хмельницьким військовим: лейтенантку, яку нібито домагався командир, оштрафували

Секс-скандал у військовій частині: звинувачений в домаганні полковник з Хмельницького вимагає компенсації

 Полковник із Хмельниччини прокоментував секс-скандал за його участі

 У «The New York Times» написали про секс-скандал у військовій частині на Хмельниччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Иван

    В генштабе, очевидно, одни импотенты, надо разбавить чуваком, зарекомендовавшим себя на секс-ниве.
  • Леонид Наседкин

    А все очень верят этой лейтенантке?

    валентина reply Леонид Наседкин

    У вас тоже видно первая групп крови?? Вы долгожитель ничем неболеющий ?? Полковник Виктор Иванов первая  скандальная кровожадная ненасытная сексуально групп крови и вы тоже??
  • Олександр Симчишин

    Ну і правильно. Такі кадри потрібні у Генштабі. Там же також є жінки))))) Виконав завдання на нижчому рівні, тепер буде працювати на вищому рівні. Мабуть все таки більшість гарних відгуків від жінок
  • Люба Аршенюк

    От скотина,таки викрутився і коли вже в армії буде якийсь порядок?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up