Полковник із Хмельниччини прокоментував секс-скандал за його участі

Полковник із Хмельниччини прокоментував секс-скандал за його участі
Віктора Іваніва журналісти знайшли в палаті військового госпіталю і фрагменти прихованої зйомки виклали в Facebook
  • Скандально відомого полковника Віктора Іваніва, знайшли у військовому шпиталі.
  • Там він, нібито, перебуває на лікуванні за станом здоров’я.
  • Громадські активісти Вінниччини навідалися до офіцера з квітами. Як він відреагував і що сказав про домагання до підлеглої Валерії Сікал?

Скандальна історія про домагання в одній із військових частин Хмельниччини сколихнула всю Україну. Молода лейтенантка Валерія Сікал подала позов на свого командира за сексуальні домагання. Дівчина звинуватила офіцера у систематичних знущаннях, викликах до готелю або лісу та зловживанні службовим становищем. Офіцер в свою чергу, подав позов на дівчину та людей, які її підтримали, про захист честі та гідності.

Довгий час полковник уникав спілкування з пресою, кидав слухавку та відмовлявся говорить на цю тему. У військовій частині, де він проходить службу також не коментували позов та зачиняли двері перед обличчям журналістів.

Однак напередодні 9 травня вінницькі журналісти дізналися, що Віктор Іванів знаходиться у вінницькому військовому шпиталі. Вони пішли до нього разом з головою «Ревізії влади» в День Перемоги у Другій світовій війні. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова громадської організації Віталій Павловський.

Відео дня

Активісти зайшли до палати полковника не з пустими руками. З собою взяли квіти та фрукти, а ще привітали офіцера з Днем Перемоги та мимохідь запитали про секс-скандал за його участі.

Офіцер принесене взяв, але був проти говорити. Фрагмент розмови полковника і журналістів все ж вдалося записати на телефон.

  • Так, хлопці, дякую, все, не знімайте, - сказав Віктор Іванів, поставив принесений пакет і намагався спровадити візитерів з увімкненими камерами на телефонах за двері палати.

  • Так негарно, ми ж прийшли не з кулаками, а з квітами, - відреагував на прохання піти Віталій Павловський.  

  • Ваш поранений хлопець тут є, ідіть до нього. А я живий-здоровий, так що…, - полковник показав на двері, мовляв ідіть геть.

Віктор Іванів не пояснив активістам, яку хворобу лікує у вінницькому військовому шпиталі. Він відповів лише на питання про домагання до Валерії Сікал.

  • Абсолютна неправда, - зазначив офіцер.

На всі спроби журналістів дізнатися хоча б якісь коментарі про розслідування справи та численні перевірки в частині, відповів, що жодних інтерв’ю він не дає. Офіцер наголосив, що перебуває на лікуванні за станом здоров’я та попросив візитерів не заважати його лікуванню і вийти з палати.

  • Я лікуюся за станом здоров’я, будь-ласка, виходьте. Не переривайте мій процес лікування, - сказав полковник Іванів.  

Вже на виході голова громадської організації запитав полковника, чи йому не соромно за дану історію. Проте у відповідь знову ж таки почув “Все, ніяких коментарів”.

Нагадаємо, що скандал навколо полковника Іваніва триває ще з 2018 року. За цей час молода лейтенантка за допомогою громадської організації “Ревізія”влади” все ж подала позов на офіцера, хоча за словами дівчини її заяву відмовлялися приймати і в Хмельницькому, і у Вінниці. Наразі по факту сексуальних домагань до підлеглої відкрито кримінальне провадження за статтею 154 Кримінального кодексу України "Примушування до вступу в статевий зв’язок".

Читайте також:

Секс-скандал у військовій частині: звинувачений в домаганні полковник з Хмельницького вимагає компенсації

Секс-скандал із хмельницьким військовим: лейтенантку, яку нібито домагався командир, оштрафували

Жертв "ловеласа" більше: нові деталі секс-скандалу у військовій частині на Хмельниччині

Секс-скандал із військовим: стало відомо про нові “причуди” полковника з Хмельницького

"Наказував обслуговувати його і богатирів". Полковник з Хмельниччини потрапив у секс-скандал

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Olga GRS

    Молодці хлопці.
  • Вася Прозорий

    В камеру до уголовників... бариня, бариня, а Міхалич бариня судариня
  • Alexander Zacharkiewicz

    маньячила)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up