Скандал! Ольга Фреймут заявила, що її вдарив директор хмельницького м’ясокомбінату

Скандал! Ольга Фреймут заявила, що її вдарив директор хмельницького м’ясокомбінату

Телеведуча з інспекцією приїхала у Хмельницький. На прохання глядачів перевірила  м’ясокомбінат «Проскурів М’ясо». На телеканалі, де працює Фреймут, виставили фото із синцями. Пишуть, що керівник м’ясокомбінату її штовхнув у спину.   

Ольга Фреймут з командою проекту «Новий інспектор Фреймут.Міста» приїхала до м’ясокомбінату, щоб перевірити та побачити, на що ж скаржаться хмельничани. 

Нагадаємо, журналісти vsim.ua ще у травні писали, що жителі Ружичної жаліються на ТОВ «Проскурівм’ясо» не перший рік. Кажуть, що всі відходи від діяльності підприємства виливають на їхні городи, а від смороду ріже очі. 

Ольга Фреймут провела інспекцію сьогодні, 20 жовтня. Ведуча заявила, що її на комбінаті побили. Розповіла, що на них налетів кремезний мужчина, почав видирати камери, кричати на неї.   

Відео дня

"Чоловік відчинив якісь двері (це був чорний вхід) і сильним ударом у спину виштовхав мене надвір. Потім на наших охоронців напали інші чоловіки, почалася бійка. Наші хлопці прикривали нас і захищали камери", – каже Ольга Фреймут

Від сильного удару у телеведучої, як пише "1+1" залишився великий синець на спині. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Копець Давид

    чи закрили цей мясо кобінат
  • Олександр Фурман

    інших виробників ковбасних виробів також потрібно перевірити і зняти на камеру так як багато з них підмішують різні хімічні замінники м`яса в свої вироби. Цікаво би було почути коментар Ольги Фреймут з цього приводу.
  • Олександр Фурман

    Цікаво довше протяне ця організація за "Ситий Будяк"? Я особисто в них нічого більше не збираюся купувати. Потрібно щоб журналісти знімали і покупці бачили як і що виробляють такі "виробники" і тоді дійсно захочуть з такими "виробниками" спілкуватися тільки так як вони з журналістами в даному випадку.
  • Юрий Рожок

    Рило в директора в Пушку!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up