У Деражні горів будинок. Загинув 50-річний чоловік

У Деражні горів будинок. Загинув 50-річний чоловік
  • Пожежа виникла вночі 30 січня.
  • Рятівників викликали сусіди, які помітили дим.
  • Тіло 50-річного чоловіка діставали з вогню рятувальники.

Вночі 30 січня мешканці однієї із вулиць міста відчули їдкий запах диму. Горів один із будинків. Люди одразу викликали рятівників. Негайно за вказаною адресою направили чергове відділення рятувальників 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Коли пожежники прибули на місце події, вогонь уже встиг поширитися на 13 квадратних метрів. Під час розвідки вогнеборці виявили в одній із кімнат тіло 50-річного господаря. Пожежу вдалося локалізували та загасити за 9 хвилин. Про це повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

У прес-службі зазначили, що ймовірна причина пожежі – порушення правил технічної експлуатації електропобутових приладів.

Відео дня

Читайте також: 91-річна мешканка Старокостянтинівського району згоріла у власному будинку

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up