У добровольця із Хмельницького, який загинув під Дебальцевим, залишилося троє дітей

У добровольця із Хмельницького, який загинув під Дебальцевим, залишилося троє дітей
38-річний доброволець Володимир Панчук захищав український народ від ворога з перших днів антитерористичної операції. Чоловік загинув під час виходу українських військових з Дебальцевого.

Прощалися з Володимиром Панчуком на головному майдані Хмельницького. Стоячи на колінах, хмельничани віддали шану загиблому воїну.  

- Володимир потрапив під обстріл в районі Дебальцевого під час відходу наших військ, - каже заступник командира військової частини 3053 по роботі з особовим складом, майор  Ігор Муляр. –  Біля нього зірвалася    мінометна міна. Очевидці кажуть, що Володимир був ще живий, але до нього підійшли бойовики, які замість надання медичної допомоги,  розстріляли його ще живого. Інших деталей я не знаю.

За словами друзів сім’ї Панчуків, Володимир ще навесні записався в добровольчий батальйон «Донбас». Відтоді він декілька разів приїжджав у Хмельницький, аби побути з дітьми та дружиною. Востаннє живим Володимира рідні бачили  місяць тому.

Відео дня

- Він двічі був у відпустці, - каже друг сім’ї Вадим. - Останній раз приїжджав близько місяця тому.  У нього залишилося батьки та троє дітей, найменшій дочці два роки.

Лише за офіційними даними, за час проведення так званої антитерористичної операції на Сході загинуло більше 70 жителів Хмельницької області.

- Ми повинні пам’ятати своїх героїв, таких як Володимир Панчук, - каже голова Хмельницької обласної ради Іван Гончар. - Золотими літерами треба вписати прізвища їхні в історію нашої держави. Бо тільки вони змогли захистити нас від лютого ворога, віддавши найцінніше – своє життя.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Я не сепаратист. Я хмельничанин, который любит свой город и свою страну. Но с самого начала был против майдана, против войны на донбассе. Признайтесь, люди, нас обманули. Очень' жаль вдову с тремя детьми!

    Оленка Арманчук reply Анонім

    так войну на донбассе розвязали не ми
  • Anonymous

    Ми скоро будемо сотнями, тисячами гинути від голоду, якщо влада не припинить маховик Голодомору-2015-.... , або поки ми самі не зупинемо його. Якщо вам добре, то обзивайте мене сепаратистом, робіть доноси на мене.
  • Анонім

    Слава Герою! Співчуття і низький уклін батькам, дружині і родині!
  • Anonymous

    Зодовбали чиновники зі своїми красномовними виступами. Тільки й вміють, що зачитувати написані їм тексти.  Краще б визнав Гончарук і йому подібні, що загинув цей чоловік за нізащо на непотрібній українському народу війні. Я не сепаратист для бажаючих звинуватити. Я громадянин України, якого держава. особливо протягом останнього року,  обідрала як липку як і багатьох інших. А надія була на краще як і в більшості рік назад. Зараз уже немає.

    Хмельницька Вика reply Anonymous

    100% правда!!!!!!!

    Анонім reply Anonymous

    Та ніхто не читав, всі говорили самі і щиро. Дякуємо.

    Анонім reply Anonymous

    по-перше, він Гончар, а не Гончарук. По-друге, вони мусять говорити. Хоч хтось має говорити про це вслух,коли наш головнокомандуючий порох мовчить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up