У Хмельницькому старі фонтани запрацюють по-новому, а у Дендропарку побудують новий

У Хмельницькому старі фонтани запрацюють по-новому, а у Дендропарку побудують новий
У 2015 році фонтани у Хмельницькому зазнають змін. Над цим уже працюють міські комунальники. На даний момент готується проектна документація. За словами начальника управління житлово-комунального господарства Хмельницького Віктора Чапайди, планують змінити чотири фонтани.

Більшість з них просто відновлять, інші будуть працювати із спецефектами. Планують також побудувати абсолютно новий фонтан.
- Найменше змін зазнає фонтан у парку імені Михайла Чекмана. Ми зробимо його капітальний ремонт. Біля Сілістри ми хочемо відновити фонтан та покращити благоустрій прилеглої території, - розповідає «ВСІМ» Віктор Чапайда.

Здивувати хмельничан мають світлові ефекти фонтанів на майдані Незалежності. Попередньо комунальники планували просто модернізувати їх. Але потім вирішили, що, скоріш за все, буде потрібен капітальний ремонт. 

Новенький фонтан має з’явитися в Дендрапарку. Заплановано, що він буде розташований дещо ближче від того, що є зараз.

Відео дня

Поки комунальники ще не знають загальної вартості усіх робіт, оскільки проектна документація лише готується. При корегуванні міського бюджету мають виділити кошти на фонтани. За словами Віктора Чапайди, усі роботи вони мають закінчити у другому півріччі 2015 року.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    то коли ми вже станемо "містом фонтанів"?

    Anonymous reply Анонім

    тоді, коли на сайті потруть всі коменти сільського біженця



    "Європа починається з тебе."
  • Анонім

    Краще б дороги нормаььні поробили, що б були якісні

    Anonymous reply Анонім

    Відраховуй дохід з ПАЇВ і будуй собі " якісні" дороги

    Anonymous reply Anonymous

    зморозив єрунду і радий ))

    Anonymous reply Anonymous

    Де твій ПАЙ памещих хренов? Де твоя справа в военкоматі ?

    Anonymous reply Anonymous

    "Персен" заспокоїть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up