У Хмельницький прибув евакуаційний потяг із Донеччини (ФОТО)

У Хмельницький прибув евакуаційний потяг із Донеччини (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Серед евакуйованих є літні люди з обмеженими можливостями. 

До Хмельницького прибув черговий евакуаційний потяг із Донеччини. Його зустріли рятувальники. Про це повідомляють в управлінні надзвичайних ситуацій

Мешканців Донбасу, які змушені були залишити свої домівки через війну та шукати прихистку у громадах нашої області, зустріли психологи-надзвичайники. 

Серед евакуйованих чимало літніх людей з обмеженими фізичними можливостями. Відтак, рятувальники допомогли вийти їм з потяга, перенести речі, дістатись автомобіля швидкої, а також надали психологічну допомогу. Далі донеччан перевезуть і влаштують у місцях тривалого проживання.

Відео дня

Нагадаємо, для Хмельницького виділять майже півтора мільйона євро для облаштування житла для переселенців. Це близько 55 мільйонів гривень за поточним курсом НБУ. В місті вже обрали два приміщення, які реконструюють під гуртожитки для переселенців. Це будівлі на Кам’янецькій, 74, та Інститутській, 12/1. В обох приміщення переобладнають по два поверхи. 

До слова, у Ружичанці вже знайшли прихисток майже 80 переселенців з Луганщини. Там також облаштовують притулок для вимушено евакуйованих. Детальніше читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Читач80

    То не "наші люди, Вася вірно пише і так напише кожен хто має на 0 дитину, чоловіка...для всіх інших- то наші, " стокгольмський синдром", ми ж люди І будемо жаліти навіть відвертих, неприхованих ворогів...що казати про старих- немічних...
  • Es fero

    боже допоможи всім нашим людям!!!!!!!!!!! від Львова до Донецька, від Сум до Миколаїва! боже, дуже просимо, амінь!
  • PutnickFree

    Для тих хто зкурив підручник географії нечитаючи скажу, що Донеччина це у.т. Краматорськ, Слов'янськ, Бахмут і не тільки що орки рівняють з землею, а також Маріуполь

    І як би там не було це наші люди і їм треба допомогти і весь світ допомагає, а якийсь там западенець Вася вирішив що вони колаборанти.

    Сказав Вася, а соромно нам всім.
  • Вася Дёмин

    Ось як Донецьк говорив про западну куди тепер їх і везуть...

    Es fero reply Вася Дёмин

    похер хто шо говорив! людям треба допомогти!!!!!!!!

keyboard_arrow_up