У Хмельницькому на чотири місяці змінили графік подачі гарячої води

У Хмельницькому на чотири місяці змінили графік подачі гарячої води
  • Графік подачі гарячої води діятиме з грудня до 1 квітня 2019 року.

З грудня до квітня у домівки хмельничан гарячу воду подаватимуть за новим графіком:  

  • Вдень воду подаватимуть на годину раніше – з 17.00 до 23.00.
  • Графік подачі гарячої води в ранкові години залишається незмінним: з 6.00 до 9.00.
  • У вихідні, суботу та неділю, гаряча вода подаватиметься з 7-ої години ранку до 23.00.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юрій Петрович

    Чи не дивним є той факт, що при зростанні тарифів на гарячу (а не на злегка підігріту)  воду в якості заохочення до її використання розширили час користування. І це ще подається як величезне досягнення??? Яке це досягнення??? Ще не бачив подібного нахабства.

    Сіма reply Юрій Петрович

    Ти з дуба впав? Минулого року так само подавали воду у зимовий період. Взагалі що поганого у розширенні часу подання води? Вона має бути постійно, а не по графіку. А не хочеш платити, то не користуйся.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up