У Хмельницькому в зачинених квартирах виявили двох мертвих жінок

У Хмельницькому в зачинених квартирах виявили двох мертвих жінок
Фото ілюстративне
  • У двох випадках пенсіонерки тривалий час не виходили на зв'язок.
  • Аби потрапити до їх квартир довелося викликати рятувальників.
 

 

У суботу, 19 червня, хмельницькі рятувальники декілька разів виїздили на виклики задля відчинення дверей у помешканнях містян. Про це йдеться у довідці ГУ ДСНС області за добу.

Так, вранці надзвичайники отримали повідомлення, що необхідна допомога на вулиці Кам`янецькій. Як виявилося, одна із мешканок тутешньої багатоповерхівки тривалий час не виходила на зв'язок, а двері її квартири були зачиненні. За допомогою бензорізу рятувальники потрапили у помешкання, де виявили мертву 64-річну господиню.

Відео дня

Подібний випадок зафіксували вчора ще в одному із будинків обласного центра. Цього разу рятувальну операцію проводили на вулиці Сковороди. 

Як повідомили у ДСНС, до них надійшло повідомлення від працівників поліції, про те що необхідна допомога по відкриванню дверей квартири. Як виявилося, у ній мешкала 72-річна жінка, яка уже досить довго не виходила на зв'язок. Відтак, надзвичайники відкрили віконну раму за допомогою сокири та потрапили до помешкання. На місці виявили бездиханне тіло власниці помешкання.

Нагадаємо, нещодавно у замкненій квартирі на Пушкіна виявили мертву жінку.

Читайте також: На Попова 47-річна жінка намагалась покінчити життя самогубством
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Раїса Матвійчук

    Ми живемо і не знаємо мешканців квартир Власники квартир наймають квартирантів без договорів найму квартири' пенсіонери бояться вийти з квартир Є родини'де батьків забувають

    Татьяна Тищенко reply Раїса Матвійчук

    Не слідкуй за чужими квартирами і їх власниками, породжена стукачка.
  • Читач79

    Пофігу на одиноких. Міській раді треба списати гроші на My fest.

    Алла Иванова reply Читач79

    І до чого тут міська рада? Чи вона має опікуватися всіма одинокими людьми? Люди, на жаль, помирають  раптово в будь-якому віці. У
    всіх є родичі, діти, знайомі, сусіди. Може варто підтримувати контакти і зв'язки, а не валити все на владу? Померли ж жінки не від голоду і не під забором.

    Лана Майкова reply Алла Иванова

    Винна влада??? а спадкоемці на квартиру теж влада? напевне ні.......
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up