У Хмельницькому водія маршрутки оштрафували за "зайвих" пасажирів

У Хмельницькому водія маршрутки оштрафували за "зайвих" пасажирів
Фото ілюстративне
  • За те, що взяв стоячих пасажирів, водію доведеться заплатити чималий штраф.

У Хмельницькому водій маршрутного таксі, маючи 19 місць для сидіння, перевозив одразу 28 пасажирів. Цим самим порушив встановлені заборони по кількості перевезення пасажирів. Порушення зафіксували патрульні у відповідному протоколі. Відтак, водію довелося відповідати у суді.

  • "В судовому засіданні водій свою вину визнав і пояснив, що пасажири не хотіли залишати транспортний засіб, а застосувати до них фізичну силу він не мав права. Враховуючи конкретні обставини справи, суд прийшов до висновку, що вина  таксиста у вчиненні адміністративного правопорушення доведена", - йдеться у повідомленні пресслужби Хмельницького міськрайонного суду.

Водія визнали винним у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею 44-3 КУпАП (порушення карантину людей) водія ТОВ «Хмельницьктаксі». Тепер він має сплатити на користь держави 17 тисяч  гривень штрафу.

 

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (139)
  • Семен

    Правильно. Хай куплять автобуси, а не переобладні вантажівки
  • Любов Чехова

    Потрiбно збiльшити графiк маршруток в час Пiк.
  • Igor Chyniuk

    Льготы не отменили в троллейбусах, а в маршрутки не пускают стоячих, при этом культуры очередей у нас в общественный транспорт нет. Не могу подобрать цензурных слов, чтобы высказать, что я обо всём этом думаю...
  • Андрей Ютовец

    ЗЕ  пнх !!!

    Андрій Шевчук reply Андрей Ютовец

    а до чого тут ЗЕ ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up