У Хмельницькому вшанували партизанів і підпільників

У Хмельницькому вшанували партизанів і підпільників
  • Завтра, 22 вересня, в Україні відзначають День партизанської слави. 
  • На військовому кладовищі зібралися чиновники та громадськість, аби вшанувати пам'ять проскурівських підпільників та партизанів. 

День партизанської слави традиційно відзначають 22 вересня. Напереродні свята хмельничани поклали квіти до пам'ятників та обелісків загиблих героїв на військовому кладовищі. Там вшанували пам'ять тих, хто захищав український народ у часи війни. Про це повідомляють у прес-службі Хмельницької міськради. 

У Другій світовій війні брало участь близько 6200 партизанських угруповань та загонів. Серед і відомі проскурівські підпільники. У часи війни сотні тисяч людей стали учасниками руху опору нацистському поневоленню заради звільнення рідної землі. У складі партизанських загонів та серед підпільників були молоді люди і навіть діти.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:03 Потопельником у водоймі виявився зниклий півроку тому житель Хмельниччини 20:41 Водій, який п’яним влетів у стовп у середмісті Хмельницького, отримав покарання 20:04 Мешканець Хмельниччини продавав боєприпаси: йому оголосили підозру 19:30 ТЦК, ЦНАП або «Резерв +»: переваги та недоліки кожного методу з оновлення даних play_circle_filled photo_camera Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 19:02 Симчишин скликає позачергову сесію. Які питання розглянуть? 18:41 Хмельницька вчителька Ірина Думна бореться з раком: як допомогти 17:54 Жителів Хмельниччини підозрюють в афері з пригону авто 17:09 У Хмельницькому зробили капремонт тролейбуса за 350 тисяч гривень (ФОТО) 16:25 У Хмельницькому нагородили юних науковців 15:43 Хмельничан попереджають про небезпечні стихійні явища: прогноз погоди на 22 травня 15:06 Ціни на полуницю: за скільки продають у Хмельницькому і звідки привозять photo_camera 14:42 Навчання з серпня та по суботах: у МОН видали рекомендації для студентів 13:57 У день народження полеглого воїна на Хмельниччині відкрили пам’ятну дошку 13:16 Тіла двох потопельників дістали з водойм рятувальники на Хмельниччині 12:30 На Хмельниччині вбили 75-річного пенсіонера 11:15 Мешканцю Хмельниччини дали умовний термін за вбивство собаки 10:12 За весну на Хмельниччині висадили майже 2,9 мільйона дерев photo_camera 10:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів 09:08 У Хмельницькому проводять онлайн-опитування про громадський транспорт (АНКЕТА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up