У Хмельницькому завиють сирени: коли та чому

У Хмельницькому завиють сирени: коли та чому
  • Вранці  20 листопада хмельничани зможуть почути звук сирен.
  • Не варто лякатися, усе за планом.

У п'ятницю, 20 листопада, у Хмельницькому будуть перевіряти систему оповіщення "Сигнал-ВО". Ця перевірка є плановою. Про це інформують в міськраді.

Подання команд буде відбуватися з 11.25 до 11.30 у різних районах міста. 

Почувши звуки сирен, не варто панікувати.

Відео дня

Нагадаємо, при позаплановому включенні сирен інформація може мати зміст про загрозу або виникнення різного виду надзвичайних ситуацій.

Як тоді діяти: 

- почувши довгий уривчастий сигнал сирен, необхідно включити радіоточки, радіоприймачі та прослухати інформацію. Інформація передається протягом 5-7 хвилин після подачі звукових сигналів та містить зміст про загрозу або виникнення різного виду надзвичайних ситуацій та порядок дій населення у цих умовах. Вислухавши повідомлення з питань цивільного захисту, кожен повинен діяти без паніки і метушні у відповідності з отриманими вказівками.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anatol Podoliaka

    А коли казнокради завиють 🤣
  • Анжелика Гончарова

    Пам'ятаю в Луганську в квітні 2014 ці сирени. Жахливо
  • Лілі Лі

    Ну-ну, включайте, коли радіоточка працює через раз.
  • Глория Добровольская

    І це коли🤔в яку пору місяця...і навіщо?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up