У міноборони рф відзвітували про нічну атаку дронами по Хмельницькому

У міноборони рф відзвітували про нічну атаку дронами по Хмельницькому
  • Окупанти вже встигли відзвітувати про запуск безпілотників по місту Хмельницькому. 

  • Вони розповіли що саме начебто знищили цього разу та показали мапу. 

Більше року триває повномасштабна війна. За цей час російське військове керівництво вже далеко не вперше згадує про Хмельницький та область у своїх “бойових” зведеннях. Нагадаємо, востаннє загарбники “хвалилися” ударами по Хмельницькому після обстрілу 18 лютого. Ми писали про це у матеріалі В міноборони рф відзвітували про удар по Хмельницькому (ВІДЕО)

В ніч на понеділок, 27 лютого, ворог атакував Хмельницький трьома дронами-камікадзе типу “Shahed”. Вони влучили по місту та спричинили пожежі. 

У зведенні за 27 лютого генерал-лейтенант окупантів Ігор Конашенков заявив, що у районі міста Хмельницький уражено оперативний центр спеціальних операцій "Захід".

Відео дня

Крім того, вони начебто вдарили по Центру радіоелектронної розвідки українських військ в районі населеного пункту Бровари на Київщині. Про це йдеться у повідомленні російського оборонного відомства, оприлюдненого у телеграм-каналі. Загарбники навіть оприлюднили мапу:

Скрін з відео міноборони рф

 

Нагадаємо, цієї ночі окупанти запустили в повітряний простір України 14 БПЛА "Shahed". Попередньо, 11 цих дронів збили українські захисники. Решта 3 влучили по Хмельницькому. У місті прогриміли 3 вибухи. Після першого удару виникла пожежа. Її кинулись ліквідовувати рятувальники. 

Однак, під час повторного “прильоту” один із них — 22-річний Владислав Дворак загинув на місці. Другий пожежник — 31-річний Сергій Севрюкпомер від травм у лікарні. 

Фото ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Ще троє надзвичайників та дівчина отримали поранення. ДСНС-івці наразі перебувають у шпиталі, а хмельничанці призначили амбулаторне лікування. 

Також постраждали 20 будинків цивільних. 

Читайте про це у матеріалах:

Додамо, що востаннє Хмельниччину атакували дронами 10 лютого. Тоді влучили по інфраструктурному об'єкті в Шепетівському районі. А 18 лютого по обласному центрі вдарили двома крилатими ракетами. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (63)
  • Victoria Márkova

    Зміни платівку і будь креативнішою. Хоч якусь квіточку постав замість фото. Дуже погано маскуєшся.
  • Людмила Крук

    Коментарі в цій статті нагадують нічний напад дронів -масований.Чому вони з'явились одночасно? Тому що Росія запустила не лише дрони,але й інформаційну атаку.І подивіться,які схожі коментарі -майже в кожному пишуть про ППО.Чи
    це не допомога Росії? Тепер рашисти будуть знати,де наша ППО,і їм легше буде стріляти.Боти,ви дуже добре справляєтесь з завданням Росії.

    Tamara Galicz reply Людмила Крук

    Людмила Крук Люда маєте рацію,але не думають головами ці писаки,ужас які дивні люди.
  • Любовь Влпдимировна

    Так... теж думаю що тепер нас будуть лупити добряче .
    Минулої суботи 4 ракети по Україні--- 2 збили а 2 впали у Хмельницькому
    Цей раз 14 шахідів по Україні
    11 збили ---  а решта 3 де ?... ага .... точно... у Хмельницькому
  • Василий Бовсуновский

    Якщо наше місто зьявилося на мапі окупанта це може означати одне- обстріли будуть тепер тривати решулярно і довго,це така моя думка. І не заспокояться, поки не нанесуть нам як умога більше уражень та біди!!!

keyboard_arrow_up