У Симчишина просять новий транспортний маршрут

У Симчишина просять новий транспортний маршрут

Хмельничани хочуть новий транспортний маршрут Гречани-Ружична. Така пропозиція з’явилась на сайті електронних петицій.   

Електронне звернення написав хмельничанин Олександр Пастух. «На сьогодні взагалі відсутнє маршрутне сполучення: Гречани - Ружична. Щоб добратись з мікрорайону Гречани на Ружичну, люди змушені робити кілька пересадок, що є незручно та займає багато дорогоцінного, особливо, ранкового часу.», - йдеться у тексті петиції.

Петиція була зареєстрована на сайті сьогодні, 15 листопада. Пропозиція поки не зібрала жодного голосу. До кінця збору підписів залишається 90 днів. 

Нагадаємо, аби влада розглянула електронну петицію, вона має зібрати щонайменше 500 підписів. 

Відео дня

Читайте також: Хмельничани просять у влади новий транспортний маршрут Ракове-Лезневе

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Сьогодні у Хмельницькому Сьогодні у Хмельницькому
Коментарі (2)
  • Мастер Автополив

    Хотеть не вредно, вредно не хотеть :)
  • Olga

    а я хочу Гречани - Зарічанська нормальний маршрут,а не 46а раз у двадцять хвилин..А то і більше..((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up