В річці на Хмельниччині втопились чоловік і жінка

В річці на Хмельниччині втопились чоловік і жінка
Фото - ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • В Нетішині втопилось двоє людей.
  • З річки Горинь дістали тіла чоловіка та жінки.

Нещасний випадок трапився у Нетішині сьогодні, 3 липня. Рятувальники разом з волонтерами шукали тіла двох людей. Повідомлення про подію надійшло на Службу порятунку близько 11:00. Черговий Нетішинського відділення поліції розповів, що під час купання в річці Горинь втопилось дві людини. Це 34-річний чоловік та 37-річна жінка.

На місце події виїхала бригада рятувальників і водолази-волонтери. Як зазначають у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, всі вони обстежили поверхню річки і підводну акваторію дна. Близько 13:00 тіла чоловіка та жінки знайшли і дістали на берег. 

Відео дня

Як додають у пресслужбі управління, за місяць це вже другий нещасний випадок саме у цьому місці. Мова йде про канал в Нетішині, який з'єднує річку Горинь та озеро Стариця (земснаряд),  який місцеві називають «котяче».

Читайте також: За місяць на Хмельниччині втопилось 15 людей. Рятувальники розповіли, де можна купатись

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up