В школі на Львівському шосе відкрили спортмайданчик за 1,5 мільйона: як він виглядає

В школі на Львівському шосе відкрили спортмайданчик за 1,5 мільйона: як він виглядає
  • На території СЗОШ № 27 з’явився новий спортивний майданчик для гри в міні-футбол.

  • На його будівництво з міського бюджету витратили 1,5 мільйона гривень.

  • Як виглядає поле та що про нього думають школярі?

Біля СЗОШ № 27, що на Львівському шосе відкрили вже 14-ий у місті майданчик для гри в міні-футбол. Нове сучасне поле з’явилося за кошти місцевого бюджету, на його облаштування витратили 1,5 мільйона гривень. Будівництво майданчика для СЗОШ № 27 тривало трохи більше місяця. А саме штучне покриття встановили тиждень тому.

За останні 2,5 роки в Хмельницькому відкрито вже 14-й шкільний спортивний майданчик. Більшість з них призначені для гри в міні-футбол, третина - багатофункціональні: на них можна грати в міні-футбол, теніс, баскетбол, гандбол, займатися фізичною культурою. Наразі в Хмельницькому будується ще п’ять таких майданчиків.

Сьогодні, 11 жовтня, на відкритті спортивного майданчика в СЗОШ №27 зібралася чимала кількість присутніх. Гостей розважали запальними танцями та славнозвісним українським гопаком у виконанні школярів.

Відео дня

 

Вітальним маршем по футбольному полю пройшла спортивна еліта школи. Вихованці СЗОШ № 27 неодноразово ставали гордістю Хмельницького та представляли наше місто на всеукраїнських змаганнях в багатьох видах спорту. Дівчача команда школи з футболу вийшла в трійку фіналістів на щорічній шкільній спартакіаді та в п’ятницю боротиметься за першість.

Урочиста частина відкриття завершилася товариським футбольним матчем із сусідньою СЗОШ №24.

Що думають школярі про нове футбольне поле, журналісти vsim.ua запитали у кращих гравців дівчачої та хлопчачої команд.

“Майданчик відкриває нові можливості“

Олександра Воронцова, 11 клас

  • Я ще з 7 років займаюся футболом. Чотири роки підряд граю за шкільну команду. Тренуємося дуже старанно, нещодавно вийшли в трійку фіналістів з дівчачого футболу. В п’ятницю граємо, хвилююся цього року чомусь просто неймовірно. На полі я захисник. Стараюся не пропустити нападаючих з протилежної команди. Ми тренуємося не менше двох годин на день в команді, кожен окремо, в сумі не менше 4-х годин. Раніше тренувалися в спортзалі, на вулиці, де виходило. Тепер є майданчик - відкриваються нові можливості. Ми граємо на змаганнях на такому ж штучному полі, тепер маємо змогу краще підготуватися, не витрачати час, щоб зорієнтуватися. На ньому можна тренуватися навіть зимою, що дає більше часу на підготовку.

“На штучному полі зручніше грати”

Іван Біленький, 10 клас

  • Свою футбольну кар’єру я почав з 11 років. Вже чотири роки граю в багатьох клубах, грав у  “Новаторі”, зараз граю за “Поділля”. Я - захисник. На цьому полі ще не грав, а ось на подібному вже доводилося, тому враження лише позитивні. На штучному полі зручніше грати, тут рівна поверхня, менше падаєш. Ми зараз тренуємося в Раковому, там спортивний інтернат, де є гарне поле. Між дворами на Тернопільській чудове поле, там теж граємо. Тепер є своє, не менш чудове, поле. Сподіваюся лише допоможе у підготовці. Дуже добре, що його зробили. Можна до вечора буде проводити тут свій час.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up