Військових з Хмельниччини на Схід не відряджали

Військових з Хмельниччини на Схід не відряджали
Військові комісаріати продовжують постачати бойовий склад у військові частини України.

- Ми виконуємо завдання по постачанню мобілізаційних ресурсів у військові частини, які дислокуються у Хмельницькій області та за її межами. Але на Сході країни та у Криму хмельничан немає. Служать у Чернігівській, Львівській, Житомирській областях, найбільше – на Волині, – каже обласний військовий комісар, полковник Сергій Присяжнюк.

На запитання стосовно того, чи беруть участь подоляни в антитерористичній операції у Донецькому регіоні, комісар відповідати не уповноважений, адже цим, за словами полковника, займається СБУ, тому інформація не розголошується.      

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Кацапе, в нас військові одягаються гламурно не те, що кацапські військові. Вот побачить кацап такого нашого воїна, роззявить рота і на одного кацапського вояка меньше
  • Anonymous

    Сидять терористи при владі та СБУ, або ті, хто з терористами співпрацюють, та планують війну проти власного народу. Якщо на майдані і були справжні терористи, то на півдні, та південно-східних районах їх немає, там звичайні українці - мешканці тих регіонів. Думка американців (на youtube "США подтвердили - в Донецк и Луганск выехали 400 наемников из Greystone"): Дэниэл Патрик Уэлш (антивоенный активист (США)): - Насколько мне известно из сообщения в Донецке сейчас 300 наемных солдат из компании Greystone, и 100 наемников прибыло в Луганск. На мой взгляд - это очень серъезная и опасная тенденция, показывающая, что Запад является провокатором. Заявления С. Лаврова и других о том, что Украину дестабилизирует не Россия, соответствует действительности. Однако, я думаю, стоит ждать ответного огня. Когда вам приходится привлекать иностранных наемников, для выполнения вашей грязной работы, вас нельзя признать легитимным правительством.
  • Anonymous

    Что-то не видел раньше в украинской армии желтых ботинок, как на фото. Хотя сейчас одеваются кто во что может, за свои деньги. Хорошо пока оружие еще выдают. Бандерлоги, не тяните Армию в террористическую операцию против своего народа. Счастья Украине!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху. 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up