Вокальні бої на "Голосі країни". Чи вдалося хлопцю з Хмельниччини переспівати екс-переможця шоу

Вокальні бої на "Голосі країни". Чи вдалося хлопцю з Хмельниччини переспівати екс-переможця шоу
ТСН
  • Після напружених сліпих прослуховувань учасники "Голосу країни" зійшлись у вокальних боях.
  • Зірковим тренерам довелося обирати серед своїх підопічних тих, хто має більше шансів йти з ним до перемоги.
  • Чи вдалося кам'янчанину пройти далі, дивіться далі.

У неділю, 8 березня, на каналі 1+1 вийшов новий випуск "Голосу країни". Серед виконавців, які вчора заспівали на музичному ринзі, був і сільський блогер Сергій Клейніс з Хмельниччини. У вокальному двобої він зійшовся з переможцем проєкту "Голос. Діти" Романом Сасанчином. 

Хлопці разом зі своїм тренером Даном Баланом підготували сюрприз для Тіни Кароль та виконали її пісню "Не дощ" у незвичному аранжуванні.

Перед виходом на сцену Сергій  розповів про те, що після першого виступу отримав велику кількість вітань та потужну підтримку.

Відео дня
  • "Я знав, що мене багато людей підтримують, але не знав, що настільки багато... Я розумію, що маю викластися на максимум", - сказав він.

Після виступу і Сергій і Роман отримали схвальні відгуки від тренерів. Ті, до слова, зауважили, що кам’янчанин перевершив їх сподівання. Та попри це, тренер Дан Балан залишив у проєкті Романа Сасанчина. Таким чином участь кам’янчанина у шоу завершилася.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Alena Kuhnir

    Молодці обоє!
  • Марія Ярош

    Це було передбачуваного. Балан Рому буде вести до фіналу. Обидва хлопці талановиті.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up