Як курсуватимуть нічні тролейбуси в Хмельницькому (РОЗКЛАД РУХУ)

Як курсуватимуть нічні тролейбуси в Хмельницькому (РОЗКЛАД РУХУ)
«Рогаті» їздитимуть за трьома маршрутами. Вартість проїзду становитиме 6 гривень. Пільгових перевезень тролейбуси не здійснюватимуть.За рухом нічного транспорту можна буде слідкувати в режимі онлайн.

Вже з 1 лютого в Хмельницькому запускають нічні тролейбуси. Їздитимуть вони з 23:00 до 5:30. Поки працюватимуть маршрути в тестовому режимі. До 1 травня будуть спостерігати за пасажиропотоком та визначатимуться в подальшому із доцільністю функціонування нічного громадського транспорту в Хмельницькому. Не виключено, що  запровадять інші маршрути, якщо послуга стане популярною серед хмельничан.

Ще одним нововведенням, яке має покращити зручність користування транспортом в нічний час, стане можливість відстеження руху тролейбусів у режимі онлайн. Для цього на кожному з чотирьох «рогатих» встановлять GPS-трекери. Їх закупили у тернопільської фірми. Вартість кожного – близько 3,5 тисяч гривень.

 

Відео дня
№1 нічний - Завод “Катіон” – Ракове (через вул. Тернопільську, вул. Інститутську, вул. Кам’янецьку, вул. Подільську, вул. Свободи, вул. Шевченка, вул. Трудову, вул. Чорновола, вул. Майборського, вул. Гарнізонну, вул. Довженка, вул. Гарнізонну, вул. Майборського, вул. Чорновола, вул. Трудову, вул. Шевченка, вул. Свободи, вул. Подільську, вул. Кам’янецьку, Львівське шосе, вул. Тернопільську);
№ 2 нічний - ВО “Алмаз” – Автостанція № 2 (через вул. Курчатова, вул. Проскурівського підпілля, вул. Кам’янецьку, вул. Подільську, вул. Свободи, вул. Шевченка, вул. Свободи, вул. Подільську, вул. Кам’янецьку, вул. Проскурівського підпілля, вул. Курчатова);
№ 3 нічний - Автостанція № 2 – Озерна (через вул. Шевченка, вул. Свободи, вул. Героїв Майдану, вул. Кам’янецьку, вул. М.Рибалка, пр. Миру, вул. П. Мирного, пр. Миру, Старокостянтинівське шосе, вул. Шевченка).

Читайте також: З лютого у Хмельницькому з’являться нічнітролейбуси. За порядком слідкуватиме поліція

Вулиці Городовікова та Чорновола з’єднають новою тролейбусною лінією

 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Анонім

    в соцмережах київські люди ставлять нашу владу в приклад Кличку. приємно.

    Анонім reply Анонім

    В приклад Кличку не лише нашу владу можна ставити. Але разом з тим Кличко очолив Асоціацію міст України

    Анонім reply Анонім

    Скинь силку

    Анонім reply Анонім

    на фейсбуйці і вконтакті повно
  • Анонім

    маршрутів би побільше. думаю, якщо все буде ок, то відкриють нові. але всерівно їхати двома тролями з пересадками дешевше набагато ніж на зажравшомуся таксі. там сів в машину - і 25 гривень вже плати. при скрутній ситуації у більшості людей вже краще довше їхати і трішки почекати
  • Оксана Сафонова

    Ідея гарна) ...чекаємо
  • Анонім

    Дурною ідеєю може здаватися лише для таксистів, які бояться збиткувати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up