З лютого у Хмельницькому з’являться нічні тролейбуси. За порядком слідкуватиме поліція

З лютого у Хмельницькому з’являться нічні тролейбуси. За порядком слідкуватиме поліція
Тема запровадження нічних тролейбусів у Хмельницькому не сходить з вуст вже другий місяць. Хмельничанам вже повідомили, скільки може коштувати проїзд та за яким маршрутом буде ходити транспорт. З 1 лютого «рогатих» випустять на лінії, а далі будуть дивитись – скільки мешканців буде ними користуватись та чи взагалі в них є доцільність.
Сьогодні, 22 січня, громадських активістів і небайдужих хмельничан запросили обговорити впровадження у місті нічного транспорту. На пропозицію відгукнулось буквально кілька осіб. Про час роботи тролейбусів, виведення розкладу руху на табло і охорону порядку говорили на громадських слуханнях.
В управлінні транспорту і зв’язку та «Електротрансі» обіцяють, що вже з 1 лютого тролейбуси вийдуть на маршрути. Курсуватимуть вони за трьома напрямками:
Катіон – Ракове (через Тернопільську), в зворотному напрямку – через Львівське шосе
Залізничний вокзал – ВО Алмаз (Гречани)
АС № 2 – Озерна (Подільська, Рибалка, проспект Миру), у зворотному напрямку – через Старокостянтинівське шосе.
Транспорт буде возити пасажирів з 24 до 5 години ранку. 
- Порадившись, ми прийняли рішення запровадити три нічних маршрути. За ніч тролейбус може зробити три оберти.  В обов’язковому порядку буде прив’язка до розкладу руху потягів. Вже говорили про це з керівництвом залізничного вокзалу. У транспорті буде працювати водій, кондуктор. Є домовленість що будуть і представники поліції. Адже в нічний час різне буває. Тому в плані порядку все буде спокійно, - говорить директор комунального підприємства «Електротранс» Віктор Паламарчук. 
Окрім цього, як зазначив керівник, в ніч не пускатимуть нові тролейбуси. Адже вони дають більше виручки підприємству у денний час. 
Вже наприкінці січня виконавчий комітет винесе даний проект рішення з пропозиціями від мешканців. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Анонім

    Кожну годину буде тролейбус. Чекайте.
  • Анонім

    Де можна дізнатись графік руху?
  • Анонім

    Справді, графік руху треба десь надрукувати
  • Анонім

    Це керівники працівники яких працюють у нічну зміну повині обізватися, а не ми, їм же ж вигідно буде, вони ж дають кожному додатково гроші на таксі окрім зарплати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up