За вихідні у Хмельницькому затримали 8 нетверезих водіїв

За вихідні у Хмельницькому затримали 8 нетверезих водіїв
  • Коли не страшні штрафи і море по коліна.
  • За ці вихідні патрульні впіймали 8 п'яних за кермом. 

Величезні штрафи таки не страшні для хмельницьких водіїв. В середньому, за день патрульні ловлять трьох осіб за керування у нетверезому стані. Найбільше порушників оформлюють у вихідні та в нічний час. Лише за ці суботу і неділю поліцейські затримали вісім п'яних водіїв. У ніч на понеділок, 10 квітня, на очі патрульним попались двоє. У суботу затримали одного нетверезого водія за кермом. А в ніч з суботи на неділю - аж п'ятеро. Нагадаємо, за перший раз на водіїв чекає покарання у вигляді 10 200 гривень штрафу і позбавлення права керувати транспортними засобами на рік. 

Читайте також: Роздягався і качався по траві: на Чорновола п'яного водія ледь забрала "швидка"

Начальника сервісного центру МВС Хмельниччини, якого судили за 130-ою, визнали невинним (ВІДЕО)

Відео дня
div>

За суботу і неділю поліцейські "оформили" 26 п'яних. Найбільше порушників затримали у суботу. В середньому на день за розпивання алкоголю у заборонених місцях складають 5-6 протоколів. З п'ятниці на суботу на вулицях затримали чотирьох нетверезих.

Читайте також: До п'яного лаборанта Хмельницької дитячої лікарні викликали поліцію
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • володька

    купите тесты на амфетамин и марехуану и ваши показатели удесетирятся..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up