На дорогах Хмельницького - слизота і снігова каша

На дорогах Хмельницького - слизота і снігова каша

У Хмельницькому пішоходи і водії масово нарікають на погано прочищені дороги: проїжджі частини слизькі, погано прочищені, неякісно посипані піском стежки.  

 

На вихідних Хмельниччину замело снігом. Рятувальники вже визволили зі снігового полону майже 250 автівок. Частину рейсових автобусів у напрямку Вінниці та Чернівців скасували.

На дорогах міста утворилась снігова каша та льодова кірка. Комунальники з негодою не справляються. У центрі сніг розчистили лише біля міської ради та філармонії. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Читайте також: Ніч у Хмельницькому пройшла без ДТП

Кучугури снігу не дають пройтиАвтівки ще з ночі вкрились снігомВодіям важко керувати автомобілем через негоду

Комунальники чистять тротуари по Грушевського

Біля СБУ тротуари чистіПо Кам'янецькій асфальт замерз. Піском посипали На дорогах - снігова кашаБіля філармонії сніг якраз розчищаютьСнігом замело входи у магазиниБіля міської ради навіть зебру видноНа майдані розчистили лише дві стежки

Вулицю Володимирську розчистили вже ближче до 11.00

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Роман Крамар

    Дороги типу-"пральна дошка"
  • Андрій Коломієць

    На фото на всіх дорогах вже видно розмітку.
  • Андрей Шпулак

    Хто обурюється- той москаль!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera 18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up