У Хмельницькому відмінили частину рейсових автобусів

У Хмельницькому відмінили частину рейсових автобусів

Хмельницький завалило снігом. Через це зупинився рух транспорту у деяких районах області. На Хмельницькому автовокзалі скасували частину рейсів. 

Через снігові замети на дорогах частину автобусних рейсів з Хмельницького відмінили. Дороги у певних напрямках ще не розчистили, тому пускати транспорт туди бояться.

- Автобуси спокійно курсують у напрямку Вінниці та Чернівці. Повністю закриті дороги до Тернополя, Теофіполя та Білогір'я. Проїзд до Понінок та Полонного обіцяли відкрити до 11:00. Зараз чистимо сніг на самому вокзалі, бо люди не мають як зайти, - розповідає "ВСІМ" начальник автовокзалу №1 Юрій Талалай. 

Відео дня

Аби очистити дороги від снігу, дорожники вже використали 2,5 тисячі тонн піщано-соляної суміші та 20 тисяч літрів дизпалива та бензину. На автодорогах цієї ночі працювало 52 плужних снігоочищувачів, 17 піскорозкидачів, 35 навантажувачів, 16 автогрейдерів та майже 300 працівників. Додатково було залучено техніку сторонніх організацій. Про це повідомляють у прес-службі Служби автодоріг у Хмельницькій області. 

Читайте також: Наслідки негоди на Хмельниччині: із снігової пастки звільнили 237 автомобілів

Ніч у Хмельницькому пройшла без ДТП

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up