Штормовий вітер та потепління: синоптик дала українцям свіжий прогноз

Штормовий вітер та потепління: синоптик дала українцям свіжий прогноз
Фото ілюстративне
  • Якої погоди чекати завтра у Хмельницькому, читайте на нашому сайті.

Завтра в Україні потепліє, водночас посилиться вітер. Про це написала синоптик Наталка Діденко.

  • "Характерною особливістю синоптичної п'ятниці в Україні буде сильний вітер південно-східного напрямку. До штормових значень вітер дійде на Заході, Півночі України, на Вінниччині та в Приазов'ї. Опади прожене і не пускатиме на нашу територію антициклон Xavier. Температура повітря завтра коливатиметься в межах 0+4 градусів, тобто, трохи потепліє".

Якою буде погода у Хмельницькому

  • "Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Без опадів", - повідомляє Sinoptik.ua.

Слід зауважити, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди цього дня:

Відео дня
  • Максимальна температура: 9.9° (1947 року)
  • Мінімальна температура: -16.3° (1983 року)

За даними Укргідрометцентру, в Хмельницькому завтра прогнозують від -1 до +6 градусів.

Як повідомляє сайт Gismeteo, завтра у Хмельницькому температура повітря становитиме від +2 до +6 градусів.  Дощ.

Народний прогноз погоди   

4 грудня відзначається свято Введення у храм Пресвятої Богородиці. У минулі часи цей день називали “воротами зими” і говорили: “Введення прийшло – зиму привело”. Погода цього дня може бути дуже мінливою: і морозною, і теплою. Наші пращури підмітили, якщо на Введення похолодає, то зима буде суровою. Якщо сніг випаде до Введення, то він може розтанути, якщо після — то лежатиме аж до весни.

Читайте також: 

Магнітні бурі в грудні: які дні місяця будуть найнебезпечнішими 

Хто стане щасливчиком, а хто лузером місяця. Гороскоп на грудень 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up