Якою може стати нова команда Олександра Симчишина. Відомі імена

Якою може стати нова команда Олександра Симчишина. Відомі імена
Дружина Сабія, екс-помічник Сабія, 28-річний «свободівець» та один представник із команди Мельника. Олександр Симчишин назвав імена кандидатів на посади своїх заступників. Став відомий також претендент на секретаря міськради. Якою ж буде нова команда нового мера Хмельницького, дізнаємося завтра на сесії міськради.

Про бажання суттєво оновити команду заступників Олександр Симчишин заявив у інтерв'ю «ВСІМ» за декілька днів перед вступом на посаду мера Хмельницького. Тоді він пообіцяв оприлюднити імена перед напередодні голосування. Свого слова він дотримав. Як і підтвердилось його бажання залишити у міськраді лише одного заступника із числа тих, хто працював із Чернилевським. Це Анатолій Нестерук. Саме до нього у депутатських фракцій, перед якими виступали усі кандидати, було чи не найбільше питань: про дороги, ЖЕКи, базар, відкати, зниклого Леніна та цікаве політичне минуле.

Якщо депутати на засіданні 4 грудня підтримають запропоновані Симчишиним кандидатури, то керівний склад Хмельницької міськради значно омолодиться. Наймолодшим має шанс стати 28-річний «свободівець» Володимир Гончарук. Він претендує на посаду заступника з економічних питань. Протягом 2013-2014 років він працював помічником-консультантом нардепа Ігоря Сабія, також був депутатом міської ради попереднього скликання. 

Та слід екс-нардепа від «Свободи» спостерігається не лише тут. На посаду керуючої справами міськвиконкому претендує його дружина – Юлія Сабій. Вона вже 14 років працює в Хмельницькому територіальному відділені Антимонопольного комітету України.

Відео дня

Заступником з гуманітарних питань може стати Галина Мельник із тієї ж «Свободи». Вона працює директором НВО №28. Виступаючи перед депутатами, вона наголосила на основних завданнях, над вирішенням яких працюватиме. Плани у неї, можна сказати, просто «наполеонівські». Реорганізація шкіл, покращення харчування дітей в садочках та школах, кардинальні зміни в освіті та медицині, та багато іншого планує жінка. Впевнена, що правильно підібрана і налаштована на працю команда здатна усе це реалізувати.

«Темною конячкою» серед усіх поки залишається зовсім новий для Хмельницького Андрій Бондаренко. «Свободівець» є претендентом на посаду заступника з фінансів та інфраструктури. Серед інших він виділяється своїм послужним списком. Працював на різних посадах у Міністерстві інфраструктури України, Дніпропетровській облдержадміністрації, Львівській облраді, апараті Верховної Ради. Зараз працює помічником нардепа Андрія Іллєнка.

Міським обранцям він нічого не пообіцяв. Каже, що поки не вивчив стан справ у місті, то не може цього зробити. Та вже побачив, що роботи у нього може бути багато і те, що попередня влада не надто відкрито працювала у фінансовій сфері. Мовляв, люди не могли бачити, куди і на що витрачаються бюджетні кошти. В його планах зробити так, щоб кожного дня на сайті міськради висвітлювали те, куди потратили кожну копійчину, яким є бюджет міста та інше.

Як бачимо, заступників стане на одно менше, ніж було при Чернилевському. Ніхто не займе крісло Андрія Капури, який відповідав за питання будівництва та транспорту.

Щодо кандидата на посаду секретаря, то ним може бути представник «Батьківщини» Михайло Кривак. Хоча сам депутат вважає, що він є ніби «білою вороною» серед міських однопартійців, оскільки завжди має свою думку і не у всьому погоджується в партійних рішеннях. Розповів він і про міфічне кумовство з Симчишиним та про те, що жаліє про свій відданий голос при обиранні Костянтина Чернилевського на посаду секретаря. Пообіцяв, що працюватиме чесно та відкрито.

В принципі, про це говорили всі. Чи повірили їм депутати, стане відомо вже завтра, коли пройде друге пленарне засідання першої сесії міськради сьомого скликання. Голосування за кандидатів буде таємним. Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • PAL

    Да, команда на подбор, с ними дядька симчибор.
  • Анонім

    пиз..ець Хмельницькому
  • Анонім

    Гончарук..зам по экономике.. Всякое видал!! Но такого...

    Похоже на то, что над моим родным городом как бы проводится эксперимент:на выходе, через 2 года, будет или НЬЮ ВАСЮКИ, или СТАРА СИНЯВА
  • Анонім

    Гончарук.зам по экономике и инвестициям..  Всякое видал, но такое...Похоже, что мой родной город подвергается как бы эксперименту: где мы будем через 2 года-в НЬЮ ВАСЮКАХ или в СТАРОЙ СИНЯВЕ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up