Знову адвокат: Зеленський призначив голову Новоушицької РДА

Знову адвокат: Зеленський призначив голову Новоушицької РДА
Ілюстративне фото
  • Адміністрацію очолив Олександр Соловей.

  • Раніше він був адвокатом та працював у виконавчій службі.

Новоушицька районна державна адміністрація тепер має свого керівника. Очолив РДА Олександр Соловей. Відповідне розпорядження Президента України Володимира Зеленського опубліковане сьогодні, 28 лютого. Раніше Загалом вже 19 райдержадміністрацій мають своїх очільників. Без керівника лишається Шепетівська РДА.

За даними сайту «Юристи», Олександр Соловей має свідоцтво на адвокатську діяльність з вересня 2012 року. До слова, це вже не перший голова РДА, який до призначенням був адвокатом. Такою діяльністю займалися очільники Хмельницької, Деражнянської та Городоцької райдержадміністрацій.

За даними сервісу YouControl, у минулому Олександр Соловей був керівником Новоушицького районного відділу Державної виконавчої служби. Також він раніше був зареєстрований як фізична особа — підприємець. Основним видом заняття ФОПу була діяльність у сфері права.

Відео дня

Остання подана Олександром Соловеєм декларація охоплює 2018 рік. У ній новопризначений голова РДА вказав, що володіє трьома земельними ділянками в Новій Ушиці. Також має там житловий будинок та дві кімнати в оренді. Там часом його дружина мала квартиру в Хмельницькому, а також три земельні ділянки в трьох селах Новоушицького району.

У розділі транспортних засобів Олександр Соловей вказав, що має автомобіль «Toyota Corolla» та мотоцикл «Дніпро МТ11». А дружина володіла автомобілем «ВАЗ 21061».

За 2018 рік Олександр Соловей заробив 347 019 гривень від зайняття підприємницькою діяльністю. Також мав пенсію в 35 478 гривень. Задекларував новий голова РДА 150 000 готівки.

Читайте також: Вибори за новими правилами: що нового та як голосувати

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up