Рецепт дня: як приготувати кіш з грибами та шинкою

Рецепт дня: як приготувати кіш з грибами та шинкою
ukr.mediа
  • Приготування сніданків має бути простим. Але це не означає, що страва не має бути корисною та смачною. Пропонуємо вам рецепт сніданку, який гарантує позитивні емоції на весь день. Обов'язково спробуйте.  

Потрібно для тіста:

  • вершкове масло - 200 г;
  • яйця - 2;
  • борошно - 350 г ;
  • сіль.

Для начинки:

  • шинка - 150 г;
  • печериці - 200 г;
  • цибулина - 1;
  • часник - 2 зубчики;
  • вершки - 100 мл;
  • молоко - 100 мл;
  • яйце - 1;
  • твердий сир - 150 г ;
  • вершкове масло - 30 г ;
  • сіль і перець за смаком.

До розм'якшеного масла додати борошно, яйця і сіль. Вимісити тісто. Розкачати у пласт товщиною 0,5 см. Покласти тісто у змащену маслом форму та сформувати бортики.

Відео дня

Застелити тісто пергаментом і всипати суху квасолю. Випікати 20 хвилин при 200 градусах. Після цього необхідно дістати і прибрати пергамент із квасолею.

Обсмажити нарізану цибулю.Додати подрібнений часник, шинку, сіль і перець. Тушкувати 5 хвилин.

Викласти на тарілку, а у тій же пательні обсмажити до готовності нарізані шматочками гриби. З'єднати їх із шинкою.

Збити яйце з молоком, вершками та половиною тертого сиру. Заповнити корж начинкою. Потім влити яєчно-вершкову суміш. Запікати 10-15 хвилин при 180 градусах. Після цього посипати залишками тертого сиру та готувати ще 10 хвилин.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up