Рецепт вихідного дня. Готуємо гречаний суп з грибами

  • У суботу маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • У вихідний можна експериментувати зі сніданком. 
Рецепт вихідного дня. Готуємо гречаний суп з грибами
Фото: tochka.net

Інгрідієнти:

  • 200 г печериць,
  • 80 г гречаної крупи,
  • 2 картоплини,
  • 1 морква,
  • 1 цибулина,
  • зелень,
  • 2 ст. ложки олії,
  • чорний мелений перець, сіль за смаком,
  • 2 л води.

Гриби поріж середніми шматочками. Гречану крупу помий кілька разів. Картоплю поріж кубиками. Моркву потри на крупній тертці. Дрібно поріж цибулю. Подрібни зелень.

Помісти в каструлю крупу і картоплю. Залий окропом і вари до готовності, приблизно 15 хвилин.

У розігрітій олії обсмаж цибулю, моркву та гриби. Потім зменши вогонь і тушкуй 10-12 хвилин.

Засмажку переклади в суп. Посоли, поперчи і вари на повільному вогні 5-7 хвилин. Наприкінці додай зелень.

 

0
0
0
0
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up