Для тіста:
Для начинки:
Для безе:
Зніміть цедру з лимона. Вичавіть сік. Яблука нaрiжте скибочками. Перекладіть їх в миску та полийте лимонним соком. Після посипте корицею і борошном. Добре перемішайте.
Просійте борошно, додайте розпушувач і сіль. Вершкове масло розітріть з цукром. Обережно введіть в тісто жовтки. Додайте сметану, лимонну цедру, ванілін. Додавайте борошно і замісіть тісто. Воно має вийти густим.
Форму застеліть пергаментом. Боки і дно змажте маслом. Розподіліть тісто, а зверху рівномірно викладіть яблука.
Випікайте при 180 градусах 30 хвилин.
Добре збийте білки з цукром. Рівномірно розподіліть безе і відправте в духовку ще на 20 хвилин.