Потрібно:
Готуємо начинку. Печериці дрібно нарізаємо, тушкуємо на пательні без олії, поки сік не випаруються.
Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо та тушкуємо все разом на без олії. Солимо і перчимо.
Половину цибулі з морквою викладаємо до грибів та тушкуємо ще кілька хвилин.
Фарш обсмажуємо кілька хвилин, поки не побіліє. Солимо, перчимо, додаємо приправи, цибулю з морквою і томатну пасту. Тушкуємо все разом ще кілька хвилин.
Сир натираємо.
Нарізаємо лаваш за розміром форми. Викладаємо шарами: лаваш – фарш – сир – лаваш – гриби – сир – лаваш – фарш – сир – лаваш – гриби – сир – лаваш.
Заливаємо все вершками.
Зверху розподіляємо сир, що залишився.
Ставимо в розігріту до 180 ° C духовку на 30 – 40 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.