Потрібно:
У капусти вирізаємо плодоніжку. Опускаємо капусту в окріп та варимо, доти доки листя не почнуть від’єднуватися. Відділяємо листя та залишаємо їх охолонути.
Відварюємо до готовності рис. Промиваємо його під холодною водою.
Нарізаємо цибулю та натираємо моркву. Підсмажуємо овочі на олії.
Філе риби пропускаємо через м’ясорубку. Змішуємо рис, рибний фарш та овочі. Солимо та перчимо.
Зрізаємо потовщення на капустяному листі та розрізаємо його на 2 частини. Викладаємо на лист фарш та завертаємо голубець.
Викладаємо голубці в каструлю та заливаємо сумішшю томатного соку та води. Солимо та перчимо. Додаємо олію та лавровий лист.
Тушкуємо 15-20 хвилин.
Читайте також: 28 листопада починається Різдвяний піст: календар харчування
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.