Смачний сніданок: готуємо швидкий штрудель з листкового тіста з яблуками

Смачний сніданок: готуємо швидкий штрудель з листкового тіста з яблуками
ukr.segodnya.ua
  • Щоранку ти збираєшся на роботу, навчання, в інших важливих справах й зовсім не маєш часу куховарити.
  • Приготування ранкових страв має бути простим.
  • Смачний та корисний сніданок гарантує позитивні емоції на весь день.

Складові:

  • 1 невелика упаковка листкового дріжджового тіста
  • 6 яблук
  • 100 г волоських горіхів
  • 150 г родзинок
  • дрібка меленої кориці
  • вершкове масло
  • цукор
  • цукрова пудра і ванільне морозиво 

Тісто розріжте на невеликі квадратики і розкладіть на застелену пергаментом деку.

Розріжте кожне яблуко навпіл і видаліть серцевину. Покладіть їх на кожен квадратик тіста.

Відео дня

Подрібніть родзинки та волоські горіхи, цукор і корицю. Викладіть цю суміш в кожне яблуко.

Відправте запікатися в духовку на 30-35 хвилин при температурі 180 С.

Посипте цукровою пудрою.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up