- Вранці у нас немає часу та й сил на куховаріння. Тож, приготування сніданків має бути простим.
- Але це не означає, що страва не має бути корисною та смачною.
Інгредієнти:
- 10 великих картоплин
- Ріпчаста цибуля - 1 велика або 2 середніх
- 1 яйце
- 3 столових ложки сметани
- 3 столових ложки манної крупи (в деяких рецептах замість манної крупи додається борошно)
- 3 чайних ложки розпушувача для тіста
- Сіль і чорний перець - за смаком
- Рослинна олія для смаження
Картоплю і цибулю очистіть, натріть на тертці. Додайте яйце, сметану, розпушувач, сіль і чорний перець. Добре все перемішайте та відставте. Через 15 хвилин деруни можна смажити. Подавайте їх зі сметаною.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.