Футболу не буде: матч «Поділля» - «Нива» скасують

Футболу не буде: матч «Поділля» - «Нива» скасують
Фото взято із сайту ФК "Поділля"
  • Тернопільська «Нива» знялася з чемпіонату після скандального матчу проти «Агробізнесу».
  • Матч «Поділля» - «Нива», який мав відбутися 12 травня, буде скасовано.

В суботу, 12 травня, у Хмельницькому мав відбутися матч «Поділля» - «Нива». Та клуб з Тернополя припинив участь в чемпіонаті. Як повідомили vsim.ua у прес-службі «Ниви», лист з повідомленням про зняття уже направлено до ПФЛ. А сьогодні, 9 травня, «Нива» офіційно має повідомити «Поділля», що не приїде на календарну гру. В такому випадку хмельничанам буде зарахована технічна перемога з рахунком 3:0.

То ж в групі «А» другої ліги чемпіонату України з футболу стане ще на одну команду менше. Перед початком їх було 12. До фінішу дійде не більше 10. До компанії «Черкаського Дніпра-2» і «Тернополя» приєдналася тернопільська «Нива».

Рішення про зняття з чемпіонату клуб з Тернополя прийняв після скандального матчу проти волочиського «Агробізнесу». В ньому команда з Хмельниччини перемогла завдяки пенальті на останній хвилині. Після гри вболівальники і футболісти довго бігали за арбітром матчу Андрієм Холявко зі Львова.

Відео дня

Вчора, 8 травня, комітет арбітрів ФФУ дав оцінку діям арбітра і у повідомленні написав, що всі його рішення були вірними. Це стало останньою з передумов того, що «Нива» прийняла рішення знятися з чемпіонату.

За інформацією прес-служби "Ниви", клуб не має планів виступати в аматорських чи професійних змаганнях. Керівництво клубу хоче зосередити свої зусилля на розвитку своєї дитячо-юнацької школи.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up