Хмельницьких футзалістів викликали до національної збірної України

Хмельницьких футзалістів викликали до національної збірної України
Дмитро Калуков №7 та Олексій Фетько №3
Двоє гравців «Спортлідера+» включено до розширеного списку української команди, яка боротиметься за путівку на європейську першість.

Дмитро Калуков та Олексій Фетько будуть представляти хмельницький клуб в збірній України. До розширеного списку увійшло 15 гравців. Серед них найбільше гравців харківського «Локомотиву».

16 березня наша команда вирушить до Азербайджану. Тут вона протягом 18-21 березня виборюватиме право потрапити на фінальну частину Євро-2016. Суперниками України стануть збірні Данії, Бельгії та Азербайджану.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин 11:22 У Хмельницькому районі зіткнулись трактор і «BMW». Є постраждалий play_circle_filled 10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку 09:31 У Хмельницькому районі засудили «закладчицю» з Полтавщини 20:55 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Наймолодшому було 20 20:09 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію 19:37 Родинам полеглих на війні захисників із Хмельниччини вручили державні нагороди 19:14 Лікар до 30: інтерв’ю із ревматологом Дар’єю Голованчук photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up