Хмельницькі футзалісти вийшли до наступної стадії Всеукраїнського фіналу (ОНОВЛЕНО)

Хмельницькі футзалісти вийшли до наступної стадії Всеукраїнського фіналу (ОНОВЛЕНО)
Сьогогдні гравці "Спортлідера-3" провели ще два матчі у фіналі аматорської футзальної ліги України.

У матчі третього туру групового етапу фіналу Аматорської футзальної ліги «Спортлідер-3» з Хмельницького грав проти «ЮВІКО» з Дніпропетровська. Матч, як і очікувалося, вийшов досить напруженим та цікавим.

Першими відкрили рахунок хмельничани. Голом відзначився Олексій Колесников. У другій половині гри дніпропетровці, аби врятуватися від поразки, перейшли на гру із п’ятьма польовими гравцями. Це принесло свій результат і їм вдалося зрівняти рахунок. Численні атаки «лідерів» в кінці матчу не увінчалися успіхом і матч завершився бойовою нічиєю – 1:1.

У чвертьфіналі хмельничанам протистояв міцний колектив із Полтави - "ПЗМС". Гра видалася досить напруженою та цікавою. Програючи по ходу зустрічі "лідерам" вдалося проявити характер і не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед - 2:1. Наприкінці основного часу полтавчанам вдаося забити ще один гол. Доля переможця вирішувалася в серії післяматчевих пенальті. Вона виявилася досить драматичною - 9:8 на користь хмельничан.

Відео дня

Вже завтра відбудуться заключні поєдинки, в яких вирішиться доля переможця та призерів Всеукраїнської першості. Слідкуйте за результатами на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up