Регбісти вийдуть на поле, не дивлячись на реконструкцію «Поділля»

Регбісти вийдуть на поле, не дивлячись на реконструкцію «Поділля»
Керівництво обласної федерації регбі запевняє, що матч між збірними України та Польщі у Хмельницькому все ж відбудеться, не дивлячись на ремонтні роботи на стадіоні.

Матч чемпіонату Європи з регбі запланований на 17 жовтня. Цього дня на стадіоні «Поділля» мають зійтися українці та поляки. Змагання такого рівня у Хмельницькому ще не проводилися. 
- Ми довго вели перемовини із усіма сторонами. Нам вдалося переконати українську федерацію, європейську асоціацію та польську збірну в тому, що Хмельницький може гідно провести матч такого рівня, - розповідає «ВСІМ» президент федерації регбі Хмельницької області Олег Плахотнюк. – І тепер, коли нарешті поновили реконструкцію «Поділля», постала проблема в можливості проведення гри. Та я впевнений, що нам вдасться організувати все на належному рівні. Ми не хочемо зганьбитися на всю Європу та Україну. 
Нагадаємо, що після тривалої перерви на головній спортивній арені області все ж поновилися ремонтні роботи. На приведення «Поділля» в належний стан виділили майже 4 мільйони гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Матч пройдет в любом случае хочет этого какойто политик или нет!!! Чемпионт Европы это официальное международное соревнование, если какой-то тупица с кабинета этого не понял!!! г. Хмельницкий за всю историю еще не видел такого события!!! Ненадо смешивать политику и спорт!!! Если прийдется, то митинг будет нереальный и ворота в любом случае падут - и будет матч!!! Неужеле ктото из политиков хочет для себя такой гемор перед выборами!!!

    Анонім reply Анонім

    тут вроді і регбі хочеться, і ремонту хочеться. Вешко нормальний мужик і завжди підтримував не тільки регбістів. він просто між двох вогнів. і тут вже не політика. його теж зрозуміти можна. він ж не зможе все припинити на день і забрати всю техніку і засипати всі рови. але я впевнений, що все пройде ОК і регбі буде, і ремонт буде.

    Анонім reply Анонім

    Пусть себе делает техника тот ремонт, в чем проблема? Ну на фоне техника будет стоять и что? Один день можно и сделать выходной для бригады рабочих и техники.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up