У Хмельницькому вперше зіграють матч чемпіонату Європи з регбі

У Хмельницькому вперше зіграють матч чемпіонату Європи з регбі
Збірна України прийматиме поляків. Також в обласному центрі пройде ще три престижних турніри.

До Хмельницького завітає регбі найвищого рівня. Вперше у нашому місті зіграє збірна України з регбі-15. У рамках відбіркового турніру до чемпіонату Європи наша команда прийме збірну Польщі. Матч відбудеться 17 жовтня на стадіоні «Поділля».

- Хмельницький ще не мав можливість насолодитися таким видовищем, як матч збірної. І це не товариський, а офіційний. Ми довго домовлялися із нашої та польською федераціями. Надіюсь, що гра не розчарує ні самих учасників, ні вболівальників, - розповів «ВСІМ» президент Федерації регбі Хмельницької області Олега Плахотнюк. - Ми хочемо,щоб місто і люди дізналися про регбі ще більше. Щоб залучити молодь до спорту, розвинути та популяризувати регбі в регіоні.
Наше місто ніколи не проводило подібних турнірів та змагань. Це буде фурор.

12 та 13 вересня у Хмельницькому пройдуть два престижних турніри із регбі-7, яке є олімпійським видом спорту. Спочатку на стадіоні «Поділля» 11 кращих команд з усієї України змагатимуться за національний кубок.

Відео дня

Паралельно триватиме міжнародний турнір «Кубок Дружби Народів». Участь в ньому візьмуть команди з Польщі, Молдови, Білорусі та України.

Ще один міжнародний турнір запланований на День міста Хмельницького. За словами Олега Плахотнюка, тоді відбудеться «Кубок надії» з регбі-15.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 З понеділка погодинні відключення будуть за графіком, – Хмельницькобленерго 19:04 Якою буде погода в Хмельницькому 20-24 травня 18:11 «Болюча звістка з фронту»: загинув Олександр Андрощук з Шепетівщини 17:05 «Герої серед нас»: у Хмельницькому презентують твори військових Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up